Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord

Borgbosweg 8, 7588 PW Beuningen

Gelegen aan rivier de Dinkel, in het natuurgebied Lutterzand

Laagste prijsgarantie al vanaf

38,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord

Borgbosweg 8

7588 PW Beuningen

Beuningen

Over Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord

Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord ligt in het prachtige natuurgebied Lutterzand en aan de rivier de Dinkel. Het gigantische natuurgebied is een echte walhalla voor fiets- en wandelliefhebbers. Wil je de omgeving per boot of per fiets verkennen? Dan kan je bij het hotel een boot – vanaf 1 april tot 1 oktober -, fiets of e-bike huren. Na een actieve dag in de buitenlucht kan je bijkomen in het a la carte restaurant van het hotel. Na een goede nachtrust in één van de 49 hotelkamers kan je de dag weer goed beginnen met een heerlijk uitgebreid ontbijt.
In het moderne restaurant ben je op ieder tijdstip van de dag van harte welkom. Proef de ware Twentse smaak tijdens het uitgebreide ontbijtbuffet, heerlijke lunch of culinair diner. Het gastvrijepersoneel zal ervoor zorgen dat het je aan niets ontbreekt. De keuken van het hotel is er één voor echte fijnproevers. Met de grootste zorg worden alle gerechten bereidt. De koks verwennen je graag met seizoens- en streekgebonden gerechten. Wil je enkel een klein hapje of drankje, of gewoon even heerlijk bijkomen? Neem dan plaats in de knusse lounge met open haard of in de gezellige bar. Op de zonnige dagen ben je van harte welkom op het royale terras.

Hotelkamers

Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord beschikt over 49 comfortabele hotelkamers onderverdeeld in één-, twee en driepersoonskamers en enkele familiekamers. Alle kamers beschikken over een televisie, WiFi en een badkamer met douche (of bad) en toilet.

Omgeving

Het hotel is gelegen op een prachtige locatie aan de Duitse grens in Overijssel. Direct vanuit het hotel kun je een avontuurlijke wandeling maken over de kronkelende oevers van De Dinkel. Deze eigenzinnige rivier laat zich niet sturen, maar zoekt zelf een weg. De Dinkel is één van de laatste natuurlijke rivieren in Nederland. Dit zorgt voor en grote natuurlijke rijkdom langs de rivier. Je ziet hier vossen, reeën, boomkikkers en het icoon van De Dinkel; de ijsvogel!
Het mooiste gebied langs De Dinkel is het Lutterzand, dit gebied ligt op fiets afstand van het hotel. Het Lutterzand is een zeer wisselend landschap met grillige vliegdennen, grote dennenbomen van verschillende leeftijden, jeneverbesstruwelen en heidevelden. De rivier vormt een grille grens tussen de lager gelegen stroomdalgraslanden en het uitgestrekte, hoger gelegen stuifzandgebied. Ga op ontdekkingstocht in de omgeving en verwonder jezelf over het natuurschoon.

Tips

• Maak prachtige wandelingen en fietstochten langs de kronkelende oevers van De Dinkel.
• Ontdek het imponerende kasteel in het romantische plaatsje Bad Bentheim.
• Cultuursnuivers en winkelliefhebbers kunnen uitstekend terecht in de gezellige steden Oldenzaal, Hengelo en Enschede.
• Ontdek de zandverstuivingen van het Lutterzand.