Verblijven in het Bilderberg Hotel ’t Speulderbos op de Veluwe!

Bilderberg Hotel 't Speulderbos

  • Kindvriendelijk met zwembad
  • Bosrijke Veluwe locatie
  • Diverse gastronomische opties
  • Nabijheid topattracties

Van onze partner Hotelspecials

89,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Bilderberg Hotel ’t Speulderbos:

Midden in de weelderige natuur van de Veluwe ligt het Bilderberg Hotel ’t Speulderbos in Garderen, een oase van plezier en ontspanning voor zowel kinderen als volwassenen. Ontdek de charme van het omringende bos met een revitaliserende fiets- of wandeltocht.

Over Bilderberg Hotel ’t Speulderbos:

Dit gastvrije hotel biedt elegant ingerichte kamers, uitgerust met faciliteiten zoals een televisie, radio, telefoon en een ensuite badkamer met bad en/of douche voor uw comfort.

Restaurant en andere faciliteiten bij Bilderberg Hotel ’t Speulderbos:

Begin uw Veluwse dag met een smakelijk ontbijt in de gezellige ontbijtzaal. Voor lunch en diner biedt het hotelrestaurant een scala aan Franse delicatessen, terwijl het Grand Café een meer informele eetervaring biedt. Zoek ontspanning in het serene binnenzwembad of laad op in de sauna.

Omgeving van Bilderberg Hotel ’t Speulderbos:

De Veluwe, een levendige omgeving, biedt talloze activiteiten. Verken de adembenemende landschappen van Nationaal Park De Hoge Veluwe per fiets of te voet, of bezoek lokale attracties zoals het Kröller-Müller Museum, Paleis Het Loo, of de Apenheul. Voor gezinnen zijn het Dolfinarium in Harderwijk en familiepretpark Koningin Juliana Toren ook niet te missen avonturen.