Gezien op TikTok: 5x Van der Valk Suites

Van der Valk

  • Bekend van onze TikTok!
  • Ervaar een unieke overnachting
  • Wegdromen in je jacuzzi
  • Elke suite een uniek thema

Van onze partner Hotelspecials

35,50

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

De mooiste suites van Van der Valk

Wauw! De Van der Valk suites in Nederland zijn echt een prachtige belevenis. Je vindt deze parels verspreid over het hele land, dus er is er altijd wel eentje in de buurt van jouw favoriete bestemming.

De suites zijn niet alleen super stijlvol en luxueus ingericht, maar ook mega comfortabel! Ze hebben vaak kingsize bedden waar je helemaal in wegzakt, een apart zitgedeelte om te chillen en soms zelfs een bubbelbad of een regendouche. Hello, spa vibes!

En weet je wat ook cool is? Elke Van der Valk suite heeft zijn eigen unieke thema en design. Dus of je nu kiest voor een romantische sfeer, een moderne uitstraling of een suite met een jazzy tintje, je vindt gegarandeerd iets wat bij jouw stijl past.

Bij Van der Valk kun je rekenen op heerlijk eten, top service en een relaxte sfeer. Dus of je nu een weekendje weg plant of een speciale gelegenheid viert, de Van der Valk suites in Nederland zorgen ervoor dat je je helemaal in de watten gelegd voelt. Eén ding is zeker: een verblijf hier wordt een ervaring om nooit te vergeten!

Gezien op TikTok

Heb jij onze video op TikTok al gezien? Dan ben je vast benieuwd naar onze top 5 Van der Valk Suites! Wij zetten ze graag nog eens op een rijtje voor je:

  1. Van der Valk Tiel – Asia Suite
  2. Van der Valk Theaterhotel Almelo – Safari Suite
  3. Van der Valk Breda – Executive Kamer
  4. Van der Valk Sassenheim-Leiden – South Suite
  5. Van der Valk Hoorn – Suite