Ervaar Luxe en Comfort in het Hart van Amsterdam: Van der Valk Hotel Zuidas -Rai

Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas -Rai

  • Restaurant, fitnesscentrum, bar en wellnesscentrum in Amsterdam
  • 280 meter van Amsterdam RAI, dichtbij musea en parken
  • 24-uurs receptie en roomservice voor gasten beschikbaar
  • Elke ochtend is er een buffetontbijt beschikbaar
  • Koppels waarderen de locatie bijzonder, met een score van 8.4

Van onze partner Booking.com

100,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Het Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas -Rai

Het hotel biedt een restaurant, een fitnesscentrum, een bar en een spa- en wellnesscentrum in Amsterdam. De accommodatie ligt op 280 meter van de Amsterdam RAI, en op 3,8 km van het Van Gogh Museum en het Moco Museum. Er is een 24-uursreceptie en het hotel biedt ook roomservice.

Het hotel serveert elke ochtend een ontbijtbuffet. Bij het Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas -Rai kun je gebruikmaken van een sauna.

Wat ga je doen in de omgeving?

Amsterdam, daar moet je zijn! Deze bruisende hoofdstad van Nederland zit bomvol geschiedenis, cultuur en natuurlijk…plezier! Begin je dag met een ontspannen wandeling langs de beeldschone grachten, vol met charmante 17e-eeuwse pandjes. Leuk feitje, je bevindt je nu in een UNESCO Werelderfgoed site!

Wat trek in iets lekkers? Snuffel rond op de Bloemenmarkt en haal een verse stroopwafel of haring bij één van de gezellige kraampjes. Een absolute must-try!

Tijd voor wat kunst! Duik in het Van Gogh Museum en verwonder je over de meesterwerken van onze eigen, wereldberoemde schilder. Of stap het indrukwekkende Anne Frank Huis binnen en ervaar de aangrijpende verhalen uit onze geschiedenis.

Als de avond valt, is het tijd om je dansschoenen aan te trekken! Duik in het bruisende nachtleven, of ga voor een gezellige avond uit in één van de vele theaters of concertzalen.

Oh, en vergeet niet, in Amsterdam doen we alles op de fiets! Huur er eentje en voel je een echte Amsterdammer. Of ga lekker op je gemakje de stad verkennen met een rondvaartboot.