Trek-in huisje op vakantiepark Beerze Bulten in Overijssel!

Vakantiepark Beerze Bulten

  • Vanaf 3 nachten
  • Veelzijdig vakantiepark Breeze Bulten
  • Duurzaam Trek-in huisje
  • Leuk zwembad aanwezig
  • Leuk voor kinderen

Van onze partner Vipio

95,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Wat is een Trek-In huisje?

Een Trek-in huisje een moderne trekkershut. Het huisje is gemaakt van duurzame FSC-gecertificeerd hout en materiaal uit sloopprojecten. De Trek-in is erg energiezuinig en onderhoudsvriendelijk, met een lange levensduur. Je kunt hier zowel in de zomer als in de winter in verblijven. De Trek-in is de geschikte accommodatie voor vakantie met 4 personen. De twee 2-persoonsbedden zijn boven elkaar geplaats om de ruimte zo groot mogelijk te houden. Verder heeft ieder huisje een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. In de keuken vind je onder andere een kookplaat, koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat. Uiteraard is het huisje voorzien van wifi.

Vakantiepark

De Trek-in is gelegen op het veelzijdige vakantiepark Breeze Bulten. Op het park vind je tal van faciliteiten. Zo is er een indoor speelparadijs, een binnen- en een buitenzwembad, speeltoestellen, een supermarktje en een snackbar. Maar dit is niet alles. Je vind op dit vakantiepark ook een fitness, wellness, bowlingbaan en je kunt er midgetgolfen. Het is mogelijk om een fiets of kano te huren. In de vakanties is er voor de kinderen een animatieprogramma. Ook kun je op het park terecht voor een hapje en drankje, je vind er onder andere een brasserie en een terras.

De omgeving

Niet alleen op het park kun je je vermaken, ook in de omgeving is van alles te beleven. Ga bijvoorbeeld een dagje naar een pretpark, Pretpark Helledoorn en Slagharen liggen niet ver van het park vandaan. Liever winkelen of musea bezoeken? Op een half uurtje rijden lift de stad Zwolle, hier kun je heerlijk een dagje vertoeven. In de omgeving van het park kun je ook prima prachtige fietstochten maken. Kortom, je zal je niet snel vervelen.