Tiny house in de natuur

Tiny house in de natuur

  • Volledig off-grid en duurzaam
  • Directe toegang tot de natuur
  • Modern comfort in knusse ruimte
  • Diverse activiteiten in de omgeving
  • Exclusieve, afgelegen locaties

Van onze partner Vipio

21,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Ontsnap aan de drukte in een Tiny House!

Ben je het beu om steeds maar weer vast te zitten in die dagelijkse sleur? Droom je van een plekje helemaal voor jezelf, weg van alle drukte en stress? Vipio heeft iets unieks voor jou: een verblijf in een Tiny House middenin de natuur. Klein maar fijn, uitgerust met alle moderne gemakken, en omringd door niets anders dan groen, gefluit van vogels en misschien zelfs het geritsel van een eekhoorntje. Hier kun je de wereld op pauze zetten en je batterij weer helemaal opladen.

Duurzaamheid met Comfort

We snappen dat je niet in wilt leveren op comfort, en dat is ook helemaal niet nodig! Deze Tiny Houses zijn niet alleen knus en gezellig, maar ook super duurzaam. Zonnepanelen, regenwateropvang en ecologische materialen: een verblijf in een Tiny House is niet alleen goed voor jou, maar ook voor Moeder Natuur. Denk aan een comfy bed, een gezellige woonruimte en een keuken met alles erop en eraan. En als kers op de taart: je leeft vrijwel geheel ‘off-grid’. Het perfecte excuus om eindelijk dat boek te lezen of die wandeling te maken. Geen afleidingen, gewoon jij en de natuur.

Activiteiten rondom je Tiny Paradise

Vermaak? Dat komt hier in de vorm van fluitende vogels, kabbelende beekjes en een prachtige sterrenhemel. Maar mocht je toch zin hebben in een beetje avontuur, dan is er in de omgeving genoeg te doen. Van wandelen en fietsen tot kajakken en vogelspotten, elke natuurliefhebber komt hier aan zijn trekken. Sommige van deze Tiny Houses liggen zelfs zo dicht bij een nationaal park, dat je letterlijk je voordeur uitstapt en meteen een natuurgebied inloopt. En na een dag vol ontdekkingen kun je lekker chillen bij je eigen kampvuur. Marshmallows, iemand?

Dus, waar wacht je nog op? Trek die wandelschoenen aan, gooi je dagelijkse zorgen overboord en kom genieten in een van onze unieke Tiny Houses. Maak je op voor het ultieme ‘back to basics’-avontuur, maar dan wel met alle luxe die je stiekem niet wilt missen. Boek nu je verblijf en ervaar het zelf!