Royal suite met uitzicht op Het Gooi aan het water

Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier

  • 1 x overnachting in een Royal suite met uitzicht
  • Jacuzzi op de kamer
  • Super modern hotel met eigen jachthaven
  • Prachtige ruime Royal suite met privé jacuzzi en rainshower
  • Schitterend uitzicht over 't Gooimeer

Van onze partner Fletcher Hotels

68,40

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Je geniet optimaal in de prachtige omgeving van Huizen in Het Gooi. ’s Avonds schuif je aan in J Restaurant en kijk je uit op ’t Gooimeer. Ook je Royal suite heeft een prachtig uitzicht over de jachthaven. Het is een super-de-luxe kamer en vanuit je bed stap je zo in je PRIVÉ JACUZZI!

Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier

In het noorden van Noord-Holland in huizen ligt Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier. Het hotel ligt op de kop van de Oude Haven, direct aan het Gooimeer. Het luxe hotel bestaat uit 80 hotelkamers waarvan vier moderne suites. Uw verblijf staat garant voor een compleet en onbezorgd nachtje of weekendje weg!

De comfortabele hotelkamers bevinden zich in aparte gebouwen! Ze beschikken elk over een televisie, airconditioning, zithoek en een badkamer met bad en/of douche en toilet. Actievelingen kunnen hun hart ophalen dankzij de fietsverhuur van het hotel.

Tijd om even bij te komen na die fiets- of wandeltocht. Schuif aan in het  J Restaurant. Hier geniet je van de lekkerste culinaire hoogstandjes. De chef-kok staat ieere dag weer klaar om wat overheerlijks te bereiden voor jou. Voor een heerlijk pastagerecht schuift u aan in restaurant Laguna. In de RIVA Wijnlounge ontdekt u meer dan 100 verschillende speciaal geselecteerde wijnen. De Kalkovens, een uniek provinciaal monument, is overigens de ideale locatie voor de meest uiteenlopende feesten, partijen en vergaderingen.

In de omgeving

Hoewel de visserij pas aan het eind van de 17e eeuw één van de hoofdmiddelen van bestaan werd, staat Huizen bekend als voormalig vissersdorp. Voor die tijd waren vooral landbouw en huisnijverheid een belangrijke levensbron. Huizen kreeg in de 14e eeuw haar naam, omdat zij het eerste dorp in het Gooi was dat stenen huizen had. Het leuke stadje is een bezoek meer dan waard. Het ligt midden in de Gooise natuur en is omgeven door bos, heide, water en leuke dorpjes. Dankzij deze vele bezienswaardigheden is er voor een ieder wat wils.