Stijlvol gerenoveerd Herenhuis uit 1846 in ❤️ centrum Tongeren

Boutique Hotel Caelus VII

  • 1 x overnachting Boutique Hotel Caelus VII
  • 1 x uitgebreid ontbijt
  • Gratis gebruik van de koffie- en theefaciliteiten
  • Stijlvol gerenoveerd Herenhuis uit 1846
  • Fantastisch beoordeeld met een 9,3!
  • Op 22 km van Bourgondisch Maastricht

Van onze partner Zoweg

65,50

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Boutique Hotel Caelus VII

Boutique Hotel Caelus VII ligt in het centrum van Tongeren naast de Onze-Lieve-Vrouwenbaseliek en op nog geen 200m afstand van het Gallo-Romeins Museum. Kwaliteit staat centraal bij Boutique Hotel Caelus VII en de persoonlijke service staat bij dit hotel hoog in het vaandel. Het Bourgondische Maastricht ligt op slechts 19km.

Boutique Hotel Caelus VII is een gerenoveerd Herenhuis uit 1846. Het 3-sterrenhotel beschikt over 7 kamers die luxe zijn ingericht. Alle kamers van Boutique Hotel Caelus VII beschikken over een flatscreen televisie, gratis WiFi, ruime badkamer en gratis koffie- en theefaciliteiten. In het hotel is een honesty-bar aanwezig waar je de dag kan afsluiten met een drankje.

Op zondag is de grootste Antiekmarkt van de Benelux te vinden in Tongeren. Het Gallo-Romeins Museum in Tongeren won in 2011 de prijs als beste Europees Museum van het jaar en is dan ook zeker een bezoek waard. Maastricht ligt op 20 minuten rijden van het hotel. De geschiedenis van de stad gaat terug tot in de Romeinse tijd. Deze geschiedenis is goed te zien in het historische stadcentrum. Wanneer je wilt ontspannen vind je op slechts 30km Thermae 2000. Het Zuid- Limburgse landschap staat bekend om haar prachtige fiets- en wandelroutes en is dan ook erg leuk om op deze manier te verkennen.

Zie je de deal niet meer voor de getoonde prijs bij onze partner? Dan heb je de deal gemist!