Overnachten in het futuristische Fletcher Hotel Amsterdam! 🤩

Fletcher Hotel Amsterdam

  • Futuristisch designhotel in Amsterdam
  • Panoramisch uitzicht over Amsterdam
  • Luxe SKY Restaurant Pi
  • Op slechts 15 minuten rijden vanaf Schiphol

Van onze partner Fletcher Hotels

42,30

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Unieke overnachting in Amsterdam

Rijd je over de A2 of de A9, dan is dit gebouw niet te missen. Fletcher Hotel Amsterdam is een echte eye-catcher. Het is een super luxe designhotel en jij hebt de kans om hier te overnachten!

Luxe designhotel

Het 60 meter hoge hotel beschikt over 120 luxe designkamers. Fletcher Hotel Amsterdam is ontworpen door de wereldwijd bekende architect Benthem Crouwel. De jonge designer Robert Kolenik creëerde het warme interieur dat een uniek contrast vormt met het exterieur.

Boven in het hotel vind je de luxe SKY Bar&Lounge Pi en SKY Restaurant Pi. Hier geniet je van een hapje of drankje onder het genot van een spectaculair uitzicht. Kenmerkende details van het interieur zijn de eerlijke, natuurlijke materialen die zorgen voor een verrassend warme en luxueuze sfeer.

De prachtige hoofdstad Amsterdam

Fletcher Hotel Amsterdam ligt dicht bij het centrum van Amsterdam. Ideaal als je wat meer van de hoofdstad wilt zien. Verblijf bijvoorbeeld in het hotel na een bezoek aan het de Ziggo Dome, AFAS Live of de Amsterdam ArenA. Of als je graag een dagje gaat shoppen in het centrum. Ook is het hotel gunstig gelegen ten opzichte van Schiphol. Hou je van fietsen of wandelen? Ook dan ben je aan het juiste adres. In de steden Abcoude, Weesp en Muiden heb je de mooiste fiets- en wandelroutes. In en om Amsterdam is er genoeg te beleven!