Overnachten in een watertoren in Zwolle

Watertoren van Zwolle

  • Historische watertorenlocatie
  • Panoramarestaurant op 55 meter hoogte
  • Exclusieve luxekamers
  • Centrale locatie nabij Zwolle

Van onze partner Vipio

155,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Overnachten in een watertoren in Zwolle

Deze historische watertoren, een kenmerkend silhouet in Zwolle, Overijssel, verrees in 1932 en transformeerde na zijn pensionering in de jaren ’80 tot een uniek boutique hotel, compleet met een eigen draaiend restaurant.

Unieke Verblijven

Dit intieme hotel pronkt met 16 uniforme luxekamers, elk een privé-uitkijkpunt over de adembenemende locale. Een ritje met de glazen lift naar je verdieping is al een ervaring op zich. Elke kamer, ongeveer 28m2, is perfect voor twee gasten en biedt naast een spectaculair uitzicht een eigen badkamer met zowel een douche als een royaal bad voor twee. Gasten kunnen genieten van de 24-uursreceptie, kosteloze wifi en een overvloed aan luxueuze voorzieningen.

Culinaire hoogtepunten wachten in het hotel’s eigen restaurant en de uitnodigende lobby(bar) is de perfecte plek om de avond door te brengen met snacks en drankjes. Begin je dag met een rijk ontbijt en eindig met een diner in de wolken, in het 55 meter hoge panoramarestaurant dat zich langzaam beweegt, waardoor gasten binnen ruim twee uur een steeds veranderend, panoramisch uitzicht op Zwolle krijgen.

Lokale Schatten

Zwolle zelf is een smeltkroes van activiteiten en culturele bezienswaardigheden. Deze stad is doordrenkt van geschiedenis en charmante waterwegen, met historische juweeltjes zoals de Sassenpoort en de Onze-Lieve-Vrouwekerk. Bezoekers kunnen zich onderdompelen in de kunst bij het Stedelijk Museum of dwalen door het bruisende hart, rijk aan winkels en culinaire verleidingen. Voor de natuurliefhebbers zijn de nabijgelegen Weerribben-Wieden een paradijs voor fiets- en wandelavonturen.