Overnachten in een voormalig klooster 🥰

Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

  • Gevestigd in een voormalig klooster
  • Culinaire hotspot Bar Bistro DuCo Deurne
  • Te combineren met een dagje Toverland
  • Bijbehorende kapel

Van onze partner Fletcher Hotels

32,78

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Modern hotel in een voormalig klooster

Heb je altijd al eens in een klooster willen kijken? Dit is je kans om er zelfs in te slapen! Fletcher Hotel Willibrordhaeghe ligt op een landgoed van 15 hectare groot. Oorspronkelijk was het hotel een klooster met priesteropleiding, maar tegenwoordig is het een modern en luxe 4-sterrenhotel met diverse hotelfaciliteiten. De combinatie van de historie en oorspronkelijke sfeer die bewaard zijn gebleven, geeft Willibrordhaeghe haar unieke karakter en beleving!

De perfecte ligging in Deurne zorgt ervoor dat jouw weekendje weg veelzijdig is. Het kloosterhotel beschikt over vele faciliteiten, zoals 99 hotelkamers, twee ruime terrassen, een fitnessruimte en twee kinderspeelruimtes. Bij Bar Bistro DuCo Deurne kun je na een actieve dag aanschuiven voor een heerlijk diner. De verschillende vis- en vleesgerechten worden op de Josper houtskooloven bereid wat voor een voortreffelijke smaaksensatie zorgt. Daarnaast beschikt het hotel over een eigen multifunctionele kapel dat kan dienen als schitterende locatie voor feesten en partijen.

Schitterende omgeving

Door de prachtige ligging in een fraai landschapspark biedt dit hotel ontspanning, rust en ruimte. Deurne wordt vaak het culturele centrum van de Peel genoemd. Je vindt hier een groot scala aan historische gebouwen, bezienswaardigheden, evenementen en andere cultuuruitingen. Iedereen die op zoek is naar Brabantse gezelligheid is hier aan het juiste adres. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Toon Kortooms Park of ontdek Museum Klok en Peel. Voor wie liever een dagje wilt winkelen kan de grote stad Eindhoven bezoeken.