Overnachten in een boutique hotel op groot landgoed

Boutique hotel op groot landgoed

  • Historisch kasteelambiance
  • Natuurschoon en rust
  • Culinaire topervaring
  • Centrale locatie Arnhem

Van onze partner Vipio

87,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Boutique hotel op groot landgoed

Verborgen in de weelderige bossen van Gelderland ligt een juweel uit het verleden: een schitterend kasteel dat voor het eerst zijn verhaal begon in 1428. Dit majestueuze landhuis, dat door de eeuwen heen verschillende bewaarders heeft gekend, opende in 1932 zijn deuren als een hotel, een rol die het met trots blijft vervullen.

Dit 4-sterren toevluchtsoord nodigt je uit voor een ervaring van pure luxe en gastronomisch genot. Temidden van 750 hectare monumentaal landgoed, biedt het een zalige ontsnapping aan de alledaagse drukte, terwijl de bruisende stad Arnhem slechts een kort ritje van vijf minuten verwijderd is.

Betoverende Kamers en Suites

Ontwaak met de serene belofte van natuurlijke schoonheid. Elke kamer biedt een panoramisch uitzicht en unieke charmes. Begin uw dag in ons restaurant, waar een uitgebreid ontbijtbuffet onder het genot van een verkwikkende kop koffie of thee uw zintuigen zal prikkelen.

Culinaire Verleidingen

Zoek niet verder voor culinaire excellentie. Ons eigen restaurant, erkend als een van de fijnste in Nederland, verwelkomt hotelgasten elk moment van de dag in de Bar/Brasserie of op het terras voor een scala aan heerlijke lekkernijen.

Ontdek de Omgeving

De rijke omgeving biedt een schat aan ontdekkingen. Verrijk uw verblijf met een bezoek aan het Nederlands Openluchtmuseum of het Kröller-Müller Museum, beide nabij, of duik in de geschiedenis bij het Airborne Museum. Voor een dag vol avontuur is Burgers’ Zoo een must-see. De charmante stad Arnhem, met zijn boetieks en terrassen, wacht op u net om de hoek.”