Natuurhuisjes met sauna!

Natuurhuisjes met sauna

  • Eigen sauna voor ultieme ontspanning
  • Middenin adembenemende natuurlocaties
  • Extra luxe zoals hottubs en haarden
  • Actief en wellness in één
  • Privé retraite, weg van de drukte

Van onze partner Vipio

28,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Ontspan in Luxe met een Sauna-Natuurhuisje!

Is het leven eventjes te hectisch en snak je naar een break? Wat dacht je van een natuurhuisje mét een eigen sauna? Vipio biedt nu fantastische huisjes waar je niet alleen van de natuur geniet, maar ook van je eigen wellness-ruimte. Stel je voor: een dag vol natuurwandelingen of fietstochten en daarna lekker ontspannen in je eigen sauna. Even helemaal weg van de dagelijkse drukte en puur genieten. Kan het nog beter?

Volop Genieten en Opladen

We hoeven je vast niet te vertellen hoe goed een sauna is voor lichaam en geest, toch? Maar wat als we je vertellen dat je dat wellness-gevoel kunt combineren met het ontdekken van de mooiste natuurlocaties? Onze huisjes met sauna staan op prachtige plekken: denk aan bosrijke omgevingen, aan een meer, of zelfs in de bergen. Zo kun je de dag beginnen met een frisse duik of een lange wandeling en daarna alle stress van je af laten glijden in je privésauna. Het is jouw persoonlijke retraite om weer helemaal op te laden!

Extra Luxe in Je Eigen Natuurparadijs

En omdat we weten dat iedereen van een beetje extra luxe houdt, zijn onze sauna-natuurhuisjes uitgerust met meer dan alleen een sauna. Wat dacht je van een hottub onder de sterrenhemel, of een open haard voor die knusse winteravonden? We maken het zo comfortabel mogelijk voor je, zonder in te boeten op dat echte ‘terug naar de natuur’-gevoel. Dus pak je badjas en je favoriete boek en bereid je voor op een heerlijke, ontspannen tijd!