Natuurhuisjes in het bos

Natuurhuisjes in het bos

  • Directe toegang tot wandelroutes
  • Ongeëvenaarde rust en privacy
  • Keuze uit eenvoudig tot luxueus
  • Mogelijkheid voor outdoor avonturen
  • Knusse sfeer en natuurlijke omgeving

Van onze partner Vipio

21,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Jouw perfecte bosuitje begint hier!

Ken je dat gevoel? De drang om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en op te gaan in de natuur? Nou, wij hebben dé oplossing voor je: een natuurhuisje midden in het bos! Stel je voor: je wordt wakker met het geluid van tjilpende vogels, maakt een kop koffie en stapt zo de frisse boslucht in. Bij Vipio is er een breed scala aan boswoningen die je direct verbinden met Moeder Natuur. Het is tijd om de stekker eruit te trekken en te genieten van wat écht belangrijk is!

Van eenvoudig tot luxueus: Voor elk wat wils

Niet iedereen is hetzelfde, en dat snappen we. Daarom hebben we een breed scala aan opties voor je bosvakantie. Of je nu houdt van een eenvoudige blokhut met een kampvuur of liever geniet in een luxueus boshuis met jacuzzi, we hebben het allemaal! Wat alle huisjes gemeen hebben, is de ongeëvenaarde rust en toegang tot talloze wandel- en fietspaden. Je kunt het zo avontuurlijk of relaxed maken als je zelf wilt; het bos is jouw speeltuin!

Onvergetelijke ervaringen en eindeloze avonturen

Geloof ons, een bosverblijf is veel meer dan alleen maar bomen en rust. Zin in een beetje avontuur? Wat dacht je van een spannende mountainbiketocht, een nacht onder de sterren of zelfs een cursus bushcraft? En na een dag vol ontdekkingen, is er niets beters dan terugkomen in je eigen knusse boswoning. Hier kun je heerlijk bijkomen met een goed boek, een lekker glas wijn, of gewoon door te genieten van het uitzicht en de rust om je heen.