Romantisch overnachten bij Mooirivier Hotel in Dalfsen

Hotel Mooirivier

  • Romantisch terras aan de Vecht
  • Sfeervolle hotelkamers
  • Prachtig wandel- en fietsgebied
  • Dichtbij Zwolle
  • Beoordeeld met een 9,0!

Van onze partner Hotelspecials

72,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Genieten in de natuur

Mooirivier ligt aan de rivier de Vecht in Dalfsen. Deze unieke locatie zorgt voor een romantische sfeer. Sommige kamers kijken zelfs uit over de rivier. Dalfsen ligt op zo’n 15 minuten rijden van Zwolle. Het hotel ligt tussen prachtige natuur. Droom weg aan de rivier of maak een prachtige wandel- of fietstocht. 

Mooirivier

Mooirivier heeft comfortabele hotelkamers. Deze zijn voorzien van een zitgedeelte, een tv, een telefoon en gratis wifi. De kamers hebben een unieke en moderne inrichting, met meubels die speciaal voor het hotel zijn gemaakt. De badkamers hebben een bad en/of douche en een toilet. In het restaurant schuif je aan voor een heerlijk diner. Hier worden je gerechten geserveerd met streekproducten uit het Vechtdal. Wanneer het weer mee zit, neem je plaats op het sfeervolle terras. Kijk uit over het water terwijl je geniet van je diner.  In het trendy Flow Bar & Terras sluit je de dag af met een verfrissend drankje en wat lekkers. Je kunt je auto gratis parkeren bij het hotel.

De omgeving van Dalfsen

Het hotel ligt tussen Dalfsen en Ommen in Overijssel. Binnen een kwartier sta je in Zwolle. Hier kun je heerlijk wandelen, musea bezoeken of geniet van een hapje en drankje op het terras. In het aangrenzende natuurgebied trek je er op uit voor de mooiste fiets- en wandelroutes. Zoals de kastelen- of landerijenroutes. Wauw! In de buurt kan je nog meer prachtige gebouwen bewonderen, zoals de Sassenpoort, de historische stadspoort van Zwolle en boekhandel Waanders. Voor een dagje uit kun je Avonturenpark Hellendoorn bezoeken of Attractiepark Slagharen.