Luxe suite met jacuzzi en een natuurrijke omgeving

Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel

  • Luxe suite
  • Eigen jacuzzi op de kamer
  • Bij natuurgebied De Maashorst
  • Bowlingbaan
  • Gezellige sportsbar

Van onze partner Fletcher Hotels

80,30

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Suite Hotel Teugel

De suite in Hotel Teugel staat garant voor 100% genieten!  Bubbel in je jacuzzi en ervaar pure luxe. In de ruime suite is een tweepersoonsbed waar je heerlijk in kunt slapen en een badkamer met douche en toilet. Verder is er een flatscreen tv, een kluisje, een bureau met stoel en een zitgedeelte.

Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel

Ervaar de echte Brabantse gezelligheid. Hier beleef je een heerlijke ontspannen dag! In natuurgebied De Maashorst kun je prachtige fiets- of wandeltochten maken. Ontdek de prachtige natuur in de omgeving. Ga je liever winkelen? Dan kun je uitwijken naar ‘s-Hertogenbosch, Nijmegen of Eindhoven. Keuze genoeg! Wil je liever ontspannen, dan kun je bij de receptie een beautybehandeling boeken. Actievelingen kunnen hun hart ophalen in het klimpark, midget- of diskgolven of een potje Arrow Battle spelen. Na een heerlijke dag kunt u aanschuiven in Bar Bistro DuCo Uden-Veghel voor een uitgebreid diner, bereid door de chef-kok en zijn brigade.

Wanneer u nog geen zin heeft om na het diner direct uw hotelkamer op te gaan kunt u de Sportsbar van het hotel opzoeken. Hier is een gezellige avond gegarandeerd! Wanneer het mogelijk is wordt er een live sportwedstrijd uitgezonden op een groot televisiescherm. Met een aantal dartborden, pooltafels én geautomatiseerde bowlingbanen zult u zich hier echt niet snel vervelen.