Overnachten vlakbij Kinderdijk en de Biesbosch | incl. ontbijt

Leonardo Hotel Papendrecht

  • 1 of 2 overnachtingen
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van wifi in het hotel
  • Beoordeeld met een 8,7!

Van onze partner Traveldeal

62,50

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

2 of 3 dagen in een 4 sterren hotel bij Kinderdijk en de Biesbosch

Het Leonardo Hotel Papendrecht ligt in Alblasserwaard tussen de Lek en de Merwede. Een weekendje weg in dit hotel is de perfecte basis voor een veelzijdig weekend! De stad Dordrecht ligt op 5 km afstand. Hier vind je oude pakhuizen en toffe straatjes en hofjes. Ook voor natuurliefhebbers is dit hotel een ideale plek, het Nationaal Park de Biesbosch ligt op 6 km afstand. Kinderdijk ligt op slechts 9 km afstand van het hotel en bied de perfecte combinatie van cultuur en natuur. Je kan dus zowel wandelen of fietsen door de natuur als naar leuke bezienswaardigheden.

Dagje uit

In Dordrecht vind je veel geschiedenis in langs de binnenstadhavens zoals musea en monumenten. De Grote Kerk, het Dordrechts Museum, de oude burgemeesterswoning ‘Huis van Gijn’ en het augustijnenklooster ‘Het Hof’ zijn zeker de moeite waard om te bezoeken.

Ook Kinderdijk mag niet ontbreken in je weekendje naar het Leonardo Hotel Papendrecht. Kinderdijk staat bekend om zijn 19 windmolens die al in 1738 gebouwd werden. Dit aantal maakt het een unieke ervaring, nergens vind je zo veel werkende windmolens bij elkaar. Sinds 1997 staat Kinderdijk op de lijst van Werelderfgoed van UNESCO. Wandel door de natuur en geniet van een rondvaart en bezoek de schitterende museummolens.

De landschappen van het Nationaal Park de Biesbosch zijn betoverend. Ga op in de natuur met kreken en rivieren, moerasbossen, rietvelden en graslanden. Ook in de Biesbosch zijn de mogelijkheden groot. Je kan hier wandelen en fietsen, maar ook een lekker stukje varen. Daarnaast is het een goede plekken om verschillende vogelsoorten te spotten.

Het hotel

Het hotel is een mooi 4 sterren hotel in een typisch Hollandse polder. De inrichting van het hotel is erg modern en kamers zijn voorzien van een telefoon, televisie, minibar en een eigen badkamer met bad en/of douche, een toilet en een föhn. Chef’s! Food & Drinks is de place to be voor een hapje en een drankje. Hier kun je genieten van heerlijke, exclusieve gerechten. Om de lounge kun je heerlijk bijkomen.