Bubbelen en uitkijken over de golvende zee 🥰

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

  • Jacuzzi op de kamer
  • Prachtig uitzicht
  • Direct aan het strand
  • Wellness centre Spa Flow
  • Beoordeeld met een 8,5!

Van onze partner Hotelspecials

90,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Hotel

De “zeilen” van Inntel Hotels Den Haag Marina Beach schitteren tegen een achtergrond van zee en strand. Dit iconische hotel telt 13 verdiepingen en heeft een prominente positie op de kop van het Noordelijk havenhoofd. Het is de plek voor een gezonde dosis Vitamin Sea. De 226 luxe kamers bieden een prachtig uitzicht over de Noordzee, het Noorderstrand en de skyline van Den Haag. Dankzij de unieke centrale locatie aan het strand zijn sportactiviteiten, ontspanning en het centrum van Scheveningen binnen loopafstand.

Pak een moment van pure ontspanning in Spa Flow. Deze is uitgerust met een infinity pool, stoombad, sauna en een aparte ruimte voor massages en schoonheidsbehandelingen.

Omgeving

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach ligt aan het strand op loopafstand van de pier van Scheveningen. Het strand, de zee, het sfeervolle centrum en diverse culturele activiteiten zijn de ingrediënten voor een geslaagde vakantie of stedentrip. Bezoek gedurende je verblijf een van de nabij gelegen natuurgebieden,, zoals het Oostduinpark of de Scheveningse bosjes. De omgeving van Scheveningen is zo veelzijdig dat er activiteiten zijn voor elke reiziger! Zo kun je genieten van de natuurgebieden maar je kan ook een stadswandeling doen door het moderne centrum van Den Haag, wat zich op nog geen 5 kilometer van Scheveningen bevindt!