Weekendje weg in karakteristiek hotel in Volendam! | Incl. ontbijt

Hotel Spaander

  • Unieke kunstcollectie in 140 jaar oud hotel
  • Aan de dijk in hartje Volendam
  • Aan het Markermeer
  • Binnenzwembad en sauna
  • Beoordeeld met een 8,0!

Van onze partner Hotelspecials

42,50

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Hotel informatie

Het legendarische Hotel Spaander ligt in hartje Volendam. Het karakteristieke hotel uit 1881 ligt in een monumentaal pand waar je tegenwoordig ruim 1400 schilderijen worden tentoongesteld van schilders die zich lieten inspireren door dit vissersdorp. Het is een perfecte combinatie van historie en modern comfort.

De sfeervolle hotelkamers van Hotel Spaander beschikken allemaal over losse boxspring bedden. Sommige kamers geven een mooi uitzicht op de boulevard van Volendam of het Markermeer. Verder hebben de kamers een televisie, telefoon en badkamer met douche. Ook is er in de kamers airco aanwezig. In de gezellige herberg voel je de historie van het hotel en geniet ja van een smakelijk diner met o.a. lokale gerechten. Geniet van een verfrissende duik in het binnenzwembad en warm op in de sauna.

Hotel Spaander is al een beleving maar in de omgeving is ook veel te ontdekken. Op nog geen 10 minuten lopen vindt je het museum van Volendam. Geniet van een visje op de dijk en laat je in traditionele kledendracht op de foto zetten. Met de boot, Volendam Marken Express, kan je naar Marken, het voormalig eiland. Waan je terug in de tijd in de sfeervolle straatjes met houten huisjes.