3 dagen verblijven in Dokkum | Incl. ontbijt en een diner

Hotel Café Restaurant De Posthoorn

  • 2 keer een overnachting
  • 2 keer uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 keer een 2-gangen diner
  • Terras op het water
  • Aan de gracht
  • Beoordeeld met een 7,9!

Van onze partner Zoweg

99,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Sfeervol overnachten

Hotel Café Restaurant De Posthoorn ligt in het gezellige Friesland. Het is een sfeervol familiehotel. Deze familie heet je dan ook graag welkom. Het hotel heeft een sfeervol restaurant met een terras aan het water. Geniet van een prachtig uitzicht. Vanuit het hotel loop je naar het centrum om de historische stad te verkennen met winkeltjes en een rijke geschiedenis.

Hotel Café Restaurant De Posthoorn

Het hotel is onderverdeeld in drie gebouwen met in totaal 34 kamers. De hotelkamers zijn voorzien van (losse) bedden, een tv en een eigen badkamer met douche en toilet. In het hotel is er gratis wifi beschikbaar. Wil je graag een stukje fietsen op je eigen fiets? Hiervoor is er een fietsenstalling aanwezig en een oplaadpunt voor e-bikes. Voor motoren is er een garage. In de ochtend vertrek je richting de ontbijtzaal voor een uitgebreid ontbijtbuffet.

De omgeving van Dokkum

Dokkum is een van de steden waar men langskomt tijdens de Elfstedentocht. Een bekende stad dus met een rijke geschiedenis. Wist je dat Bonifatius hier ook vermoord is? Daarom is een bezoek aan de Bonifatiuskerk zeker een aanrader. Hier kom je nog mee te weten over deze bijzondere gebeurtenis. Er zijn in Dokkum wel 140 monumenten die je kunt bewonderen. Je bent hier dus niet zomaar uitgekeken. In het centrum kun je ook uren winkelen in de gezellige winkelstraten. Ben je fan van speciaal bieren en wil je een keer wat anders doen? Dan mag je een speciaal-bierproeverij bij Brouwerij Dockum niet overslaan. Vanaf het hotel is het slechts een klein stukje rijden naar het Lauwersmeer. Hier kun je volop watersporten. Het is ook mogelijk om richting het Waddengebied te rijden voor een leuk dagje uit.