Heerlijk vertoeven bij Van der Valk Hotel Hoorn

Van der Valk Hotel Hoorn

  • Het gezellige centrum van Hoorn op loopafstand
  • Comfort Kamer met ligbad & regendouche
  • Bioscoop, Casino & restaurant in het hotel aanwezig
  • Zwembad met fontein
  • Beoordeeld met een 8,6!

Van onze partner Hotelspecials

57,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Geniet van een verblijf in een comfort kamer in Van der Valk Hotel Hoorn

Van der Valk Hotel Hoorn is makkelijk bereikbaar, gezien de ligging aan de A7. In Hoorn zelf kan je leuk wandelen langs historische gebouwen of het Westfries Museum bezoeken. Ietsje verder vind je de mooie stad Alkmaar en op ongeveer 40 minuten ben je in onze hoofdstad.

De hotelkamers beschikken onder meer over een flatscreen TV, koffie- en theefaciliteiten, bureau, kluisje, gratis wifi en een badkamer met ligbad en regendouche. Op de bovenste etage van het hotel bevinden zich het zwembad, sauna (badkleding verplicht) en een fitnessruimte, waar je ook een prachtig uitzicht hebt over Hoorn en het Markermeer.

Omgeving

Ontdek de VOC-stad Hoorn vanuit Van der Valk Hotel Hoorn. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan De Waag, die in de zeventiende eeuw het middelpunten was van de kaasmarkten. Iedere donderdag wordt er een traditionele kaasmarkt gehouden en wordt de kaas gewogen! Dompel onder in de geschiedenis van de VOC in het Westfries Museum of slenter door de jachthaven. Houd je van winkelen? Hoorn heeft veel winkelcentra, waardoor je naar hartenlust winkels kunt ontdekken.