Heerlijk luxe overnachten in Hotel de Rousch in Heerlen

Hotel de Rousch Heerlen

  • Luxe overnachten in Heerlen
  • Inclusief uitgebreid ontbijt
  • Kamers met een 2 persoons Privé sauna
  • Luxe badkamer met heerlijke regendouche
  • Tip: Binnen een half uurtje in Maastricht & Valkenburg
  • Beoordeeld met een 9,4!

Van onze partner Hotelspecials

54,50

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Geniet van luxe in Hotel de Rousch in Heerlen, Limburg

Het 4-sterren Hotel de Rousch is gelegen in de ‘groene zone’ van Heerlen, vandaar ook een ‘groen’ hotel met alle voorzieningen om klaar te zijn voor de toekomst. Dit hotel beschikt over 21 luxe suites, met verassende mogelijkheden voor zowel koppels, gezinnen/familie of zakelijke gasten. De luxe suites zijn van een verrassende grootte, hebben een adembenemend uitzicht en beschikken over een regendouche, bad, sauna of een living. Zeker perfect om vanuit dit hotel de omgeving van Limburg te ontdekken.

Omgeving Limburg

Als je naar Limburg gaat, lijkt het net alsof je je waant in een ander land. Limburg beschikt over het prachtige Zuid-Limburgse Heuvelland, wat je, als je een natuurliefhebber bent, zeker niet mag overslaan. Breng een bezoek aan de steden Maastricht, Valkenburg en het Duitse Aken op maximaal 20 minuten afstand. Ook Heerlen zelf heeft een gezellig stadscentrum waar je naartoe kan gaan.

Verantwoord overnachten

Hotel de Rousch is 100% Corona proof door haar individuele luchtbehandeling per kamer. Hierdoor krijgt u nooit lucht van een andere kamer en wordt uw kamer gedurende uw hele verblijf voorzien van verse buitenlucht. Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en gedesinfecteerd.

 


Jouw bekeken deals