Een unieke overnachting in Amsterdam Zaandam inclusief champagne ontbijt, zwembad en wellness

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam

  • Inclusief ontijt
  • Unieke ervaring
  • Wellness Center met binnenzwembad
  • Nabij Zaanse Schans en Amsterdam
  • Beoordeeld met een 8,6!

Van onze partner Hotelspecials

47,50

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Hotel

Het Inntel hotel Amsterdam Zaandam valt direct op door de in het oog springende gevel van Zaanse huisjes. Dit unieke hotel geeft je een moderne kijk op de rijke Zaanse historie. Ontdek, beleef en ervaar dit in alle luxe!

De kamers zijn van alle gemakken voorzien en zijn onderverdeeld in een aantal thema’s. Zo vindt u er de Smaakkamers, Ambacht Deluxe kamers, Fabriek Design kamers en de Grondleggers Suite. Geniet van de prachtige inrichting en styling die de kamers jou te bieden hebben.

In de Welness club van het hotel kan je je overgeven aan totale ontspanning. Je krijgt gratis toegang tot het zwembad en saunagedeelte met Finse sauna, Turks stoombad en een tropische regendouche. Dit alles in een historische setting. In de fitnessruimte kan je werken aan een gezond lichaam in balans. Ga je liever in de buitenlucht joggen? Vanuit het hotel zijn er diverse routes die u langs een aantal historische gebouwen en de prachtige cultuur en natuur van Zaandam brengen.

Omgeving

Het Inntel hotel Amsterdam Zaandam is een ideale uitvalsbasis voor een cultureel bezoek aan Noord-Holland. Het centrum van Amsterdam, met zijn grachten en musea, is eenvoudig bereikbaar. Vanaf de Amsterdamse ringweg A10 ben je binnen 5 minuten bij het hotel. Congrescentrum de RAI is binnen 25 minuten bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Ook Volendam, de Zaanse Schans en de Alkmaarse kaasmarkt zijn dichtbij. Op slechts een aantal minuten lopen van het hotel ligt het Zaanse winkelcentrum en de Zaanse Dam, waar u heerlijk kunt uitrusten op het terras. Op de Dam staat een standbeeld van Czaar Peter de Grote, die eind 17e eeuw een tijdje in Zaanstad verbleef om de kneepjes van de Nederlandse scheepsbouw te leren. In het ‘Czaar Peterhuisje’ kan je zien waar de grote Tsaar in die tijd logeerde.