Deluxe suite met whirlpool en Rijnzicht in luxe hotel in Wageningen

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg

  • 1 x overnachting o.b.v. 2 personen in een Deluxe suite met whirlpool en Rijnzicht
  • Gratis koffie- en theefaciliteiten
  • Jacuzzi op de kamer
  • Gratis parkeren

Van onze partner Fletcher Hotels

66,50

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Een super modern 4-sterren PLUS hotel met wellness en top restaurant op een van de allermooiste plekjes van Nederland. En vanuit jouw Deluxe suite met whirlpool heb jij een prachtig uitzicht over de Nederrijn in Wageningen. Trek er overdag op uit naar de Veluwe of naar het bruisende Arnhem. En geniet ’s avonds heerlijk van de whirlpool in je luxe kamer.

Hotel-Restaurant De Wageningse Berg

Tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Nederrijn staat het Hotel-Restaurant De Wageningse Berg. De perfecte combinatie van stad en natuur. Nabij het hotel vind je namelijk de steden Wageningen en Arnhem. Hier kun je gezellig een dagje winkelen of een drankje doen op het terras.

Het 4-sterrenhotel heeft alles wat je nodig hebt. Tijdens je verblijf profiteer je van alle luxe faciliteiten die het hotel te bieden heeft. Er is bijvoorbeeld een Finse sauna waarin jij heerlijk kunt ontspannen.

Aan het einde van de dag heb je vast trek gekregen. Schuif dan eens aan in Restaurant Belmonte. Hier geniet je van een heerlijke lunch of een culinair 3-gangendiner. Als het zonnetje tevoorschijn komt kan je plaatsnemen op het panoramaterras waar je geniet van uitzicht over de beeldige natuur. Zin in een borrel of kleine versnapering? Ga dan naar Brasserie No. 96.

Genieten in de Veluwe

Het hotel ligt op de rand van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Dat belooft een stukje prachtige natuur waar jij heerlijk kunt wandelen en fietsen.  De Utrechtse Heuvelrug, het uiterwaardenlandschap van de Rijn en de Betuwe ligt ook dicht bij het hotel. Ook de botanische tuinen van Arboretum Belmonte en Arboretum De Dreijen zijn vanuit het hotel gemakkelijk te bereiken.

Ben jij een echte cultuurliefhebber? In het Historisch Museum Wageningen of het Kröller-Müller Museum haal jij je hart op! Liever iets totaal anders? Ga dan winkelen in een van de gezellige steden Arnhem of Nijmegen. Kortom: zowel het hotel als de omgeving zijn perfect voor een heerlijk weekendje in Gelderland.