Verblijf op de Veluwe incl. dagentree Veluwse Bron

Hotel de Hoeve van Nunspeet

  • 1 overnachting
  • 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x dagentree Veluwse Bron
  • Volledig gerenoveerde kamers in het hotel
  • Hotel gelegen op slechts 20 minuten rijden van de Veluwse Bron

Van onze partner Traveldeal

64,50

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Ontspannen midden in de Veluwe

Met dit arrangement kom je helemaal tot rust in wellnessresort de Veluwse Bron en geniet je in De Hoeve Van Nunspeet van een overnachting inclusief ontbijt. De Veluwse Bron bevindt zich aan een prachtig natuurmeer en kent een groot aantal bijzondere sauna’s, zwem- en stoombaden. Warm je spieren op in de Finse sauna, prikkel je zintuigen in het kruidenbad en plof neer op een fauteuil bij de haard.

Let op! Graag bij boeking vermelden op welke dag je gebruik wilt maken van de Veluwse Bron tickets.

De Hoeve van Nunspeet

De Hoeve van Nunspeet is omgeven met natuur met 85 kamers die allemaal voorzien zijn van een telefoon, TV en een badkamer met een douche en toilet. Geniet ’s ochtends van een heerlijk ontbijt in het sfeervolle restaurant van het hotel. Ook ’s middags en ’s avonds bereiden de koks een lekkere maaltijd voor je. Drink ’s avonds nog een drankje in Brasserie 14 of neem bij mooi weer plaats op het terras van het hotel. Ben je toe aan ontspanning? Neem dan een duik in het binnenzwembad van het hotel of maak gebruik van de sauna.

Wellnessresort Veluwse Bron

Tussen Apeldoorn en Zwolle ligt middenin de mooie Veluwse natuur, de Veluwse Bron. Een droomplek waar rust en ontspanning de boventoon voeren. Het wellnessresort ligt op een groot landgoed met een enorme diversiteit aan sauna- en wellnessfaciliteiten. De kuurtuin, gelegen aan een prachtig meer, is een waar paradijs. Sfeervol en knus door alle houten huisjes van het wellnessdorp. In ieder huisje kun je een andere sauna vinden. De Veluwse Bron is door een slimme indeling met veel privacy bovendien zeer geschikt voor mensen die voor de eerste keer naar een sauna gaan.