4 dagen naar Roompot Duinresort Dunimar | midden in de natuur

Roompot Duinresort Dunimar

  • Kleinschalig en gloednieuw park
  • In Mediterrane stijl
  • Dichtbij het strand
  • Veel speelfaciliteiten

Van onze partner Zoweg

147,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Roompot Duinresort

Roompot Duinresort Dunimar is een gloednieuw vakantiepark gelegen in Noordwijkerhout. Dit park is in Mediterrane stijl gebouwd en ligt op korte afstand van het strand en midden in de bollenstreek. Fietsen door de duinen of uitwaaien op het strand, het kan hier allemaal! Het is een kleinschalig park, waardoor je helemaal kan genieten van de ruimte en gegarandeerd uitgerust weer thuiskomt.

Roompot Duinresort Dunimar is een kindvriendelijk vakantiepark dankzij de sportvelden, luchtkussen, vismogelijkheden en de tafeltennis mogelijkheden. Op het park zijn 2 verschillende type bungalows beschikbaar, een 4- en 6-persoons bungalow. Beide types zijn voorzien van vele faciliteiten waaronder een vaatwasser, Nespresso koffiemachine, magnetron, een flatscreen-TV, DVD speler en ook vloerverwarming en Wifi zijn aanwezig. Alle badkamers hebben een inloopdouche en bij lekker weer kun je genieten op je privé terras van het mooie uitzicht. Tevens

In de omgeving

Duinresort Dunimar ligt op 3 km afstand van het Noordwijkstrand. Het hele jaar door kun je hier genieten van het mooie strand. Wandelen langs de zee, zandkastelen bouwen, vliegeren of juist heerlijk een verfrissende duik nemen. Wanneer je er even op uit wilt gaan, zijn de historische steden Leiden of Haarlem de moeite waard. Voor de museumliefhebbers zijn CORPUS en Space Expo echte aanraders.