Vakantietypes

Voor iedereen de ideale vakantie. Wat is jouw favoriete vakantietype? Laat je jezelf compleet verwennen met een All Inclusive verblijf in een luxe hotel? Of boek jij enkel de overnachting en zoek je de rest later wel uit? Of ben je meer een vakantieparken persoon?

Populaire Nederlandse regio's
Populaire buitenland bestemmingen
Je kunt op allerlei manieren op vakantie. Zo bieden hotels een verblijf aan op basis van enkel Logies, Logies en Ontbijt, Halfpension, Volpension, All Inclusive en Ultra All Inclusive. Ook kun je een vakantiepark of camping boeken. Er zijn zoveel verschillende accommodatie en omgevingen. Hier heb je de keuze uit luxe hotels, sportieve hotels of stedentrip. En je kunt op auto-, vlieg-, fiets- of busvakantie. Maak je liever een rondreis, stedentrip, familievakantie of zonvakantie? Iedereen kan wel een geschikte vakantie boeken.
De inhoud van de deal wordt altijd gecommuniceerd in de opsomming op de dealpagina. Je kunt ook een categorie selecteren, zoals All Inclusive. Dan is de inhoud van de deal op zijn minst All Inclusive.
Jazeker, naast onze deals en hotels in Nederland biedt HotelMoment.nl ook steeds meer deals aan naar toplocaties in het buitenland, zoals Kos, Mallorca, Canarische eilanden of Italië.

Jouw bekeken deals