Over HotelMoment

Elke dag zijn wij bezig om voor jou de beste deals en de leukste arrangementen samen te stellen voor een zo scherp mogelijk prijs!

Wie zijn wij?


Wij hebben allemaal een passie voor reizen en wie houdt er nou niet van vakantie? Ieder heeft daarnaast zo zijn eigen passie en talenten. De één weet alle ins en outs van de Benelux en de ander bezoekt jaarlijks ruim 100 hotels om te kijken welke geschikt zijn voor HotelMoment. Wekelijks vindt er een intensieve brainstormsessie plaats waar nieuwe deals en arrangementen worden bedacht. Veel arrangementen zijn het hele jaar te boeken, maar wij bieden ook fantastische dag- en weekdeals aan. Deze zijn alleen die dag of week te boeken en zijn razend populair. Wacht dus niet te lang, want voor je het weet ben je te laat!

Ons aanbod

Naast de dagelijkse en wekelijkse topaanbiedingen, bieden wij ook compleet verzorgde arrangementen aan. Alle arrangementen zijn onderverdeeld in verschillende thema arrangementen zodat het voor jou makkelijker is om een leuk arrangement te boeken. Zo hebben wij bijvoorbeeld culinaire arrangementen voor de echte fijnproevers en wellness arrangementen voor wie zichzelf, en haar vriend of vriendin, helemaal in de watten wilt leggen. Hoewel veel arrangementen al langere tijd bestaan, blijft het aanbod nooit hetzelfde. Zo komen er elke keer weer nieuwe deals en leuke arrangementen bij!

Op de hoogte blijven van alle deals en leukste arrangementen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste en mooiste aanbiedingen gewoon in je inbox!

Facebook Facebook

Instagram Instagram

0347-750 438 0347-750 438, ma t/m vrij van 09:00 - 17:00 uur

info@hotelmoment.nl info@hotelmoment.nl