Top 5 Arrangementen
2-daags HotelMoment

Voordelig overnachten in Nederland, België of Luxemburg? Laat je verbluffen door onze 2-daagse HotelMoment arrangementen.

1
Culinaire Arrangementen

Geniet van een heerlijk avondje tafelen in de gezellige ambiance van een hotel. Met onze Culinaire Arrangementen maak je voordelig kennis met onze hotels die bekend staan om hun geweldige keuken. Laat je in de sfeervolle restaurants culinair verwennen met Bourgondische gerechten en bijpassende wijnen, bereid door de chef-koks.

2
Romantische Arrangementen

Iets goed te maken, opnieuw verliefd worden of gewoon fijn met je partner er een weekendje tussenuit? Het hele jaar door is er wel een goede reden om samen met je lief eropuit te gaan. Gewoon even kort weg in Nederland. De scherpste en best verzorgde romantische arrangementen boek je hier. Je hoeft nergens naar om te kijken en richt de aandacht volledig op elkaar.

3
3-daags HotelMoment

Kom voordelig tot rust met een 3-daags arrangement van HotelMoment. Onze arrangementen zijn al te boeken vanaf EUR 37 per persoon!

4
Actieve Arrangementen

Nederland & België zijn ideaal om er al wandelend of fietsend op uit te trekken. Met onze Actieve Arrangementen is er voor iedereen wat wils. De hotels bevinden zich op prachtige locaties en bieden een mooie setting voor het maken van een stevige wandeling of lange fietstocht. Geniet van heerlijke buitenactiviteiten, lekker eten & drinken en een comfortabele accommodatie.

5
Ontvang de scherpste deals!
  • Altijd de beste deals
  • Betaal pas bij aankomst
  • Altijd inclusief ontbijt