Affiliate programma


HotelMoment is dé online aanbieder van hotel arrangementen. Met keuze uit ruim 5000 arrangementen onderverdeeld in 30 verschillende thema’s bij ruim 300 hotels in de Benelux. HotelMoment is één van de grootste aanbieders op het gebied van hotelarrangementen.

HotelMoment is een snel groeiend arrangementenportaal, wekelijks worden er nieuwe hotels aangesloten en daar kunt u als affiliate van meeprofiteren. Dankzij de zeer interessante vergoedingen, het groeiend aanbod van hotels en arrangementen, het uitgebreide promotiemateriaal en de hoge boekingswaarde is HotelMoment een mooie aanvulling voor iedere affiliate site. De vergoedingen die u kunt verdienen kunnen oplopen tot 8% per boeking! Ons programma is gebaseerd op een langdurige samenwerking. Hoe meer u verkoopt, hoe hoger de vergoeding is!

Voor ons affiliate programma maken wij gebruik van het netwerk TradeTracker. Via ons netwerk is er promotiemateriaal beschikbaar, zoals tekstlinks, productfeeds en banners in verschillende formaten. Profiteer mee en neem deel aan het affiliateprogramma van HotelMoment.nl. Meldt u nu aan via het netwerk TradeTracker of via affiliatemarketeer@hotelmoment.nl.

Bij vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met ons via affiliatemarketeer@hotelmoment.nl