Deals in deze regio

Ontdek de Noordzeekust

Door de kilometers strand aan de Noordzee is er genoeg keuze wanneer je toe bent aan een vakantie bij de kust. Van Zeeland tot aan de Waddeneilanden vind je volop zandstranden.

Zeg ken jij de Mosselman...?

Die woont in Scheveningen! Dé badplaats van Nederland. Hier flaneer je over de lange boulevard of geniet je van een verkoelend drankje in een van de sfeervolle strandtentjes. De bekende pier is niet te missen door het reuzenrad en zeker een bezoekje waard. Naast het strand liggen prachtige duinen waar je een heerlijke wandeling maakt of een fijn stuk kan fietsen. Voor een uitje ga je naar het naastgelegen Den Haag. Hier vind je volop cultuur of een dagje shoppen in de binnenstad.

Zandvoort aan Zee

Het veelzijdige Zandvoort heeft niet alleen strand. Zandvoort staat natuurlijk bekend om het Formule 1 circuit, maar je kunt er ook cultuursnuiven, wandelen, watersporten en nog veel meer. Wandelen doe je langs het strand of door de duinen. Nabij Zandvoort ligt Haarlem. Hier vind je historische gebouwen, schattige hofjes en een bruisende binnenstad.

Hotels