Fletcher Badhotel Egmond aan Zee

Parallelweg 2-12, 1931 EW Egmond aan Zee

Gelegen op slechts 50 meter van het strand

Laagste prijsgarantie al vanaf

52,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Fletcher Badhotel Egmond aan Zee

Parallelweg 2-12

1931 EW Egmond aan Zee

Egmond aan Zee

Over Fletcher Badhotel Egmond aan Zee

Aan de rand van de badplaats Egmond aan Zee bevindt zich dit sfeervolle en gezellige hotel. Met 22 comfortabele hotelkamers en een schitterende omgeving ga je je geen moment vervelen. Egmond aan Zee is als vakantieoord ideaal voor een actieve vakantie. Sportief surfen en zeilen behoort dan ook tot een van de vele mogelijkheden bij de schitterende kustlijn. Daarnaast kan je heerlijk wandelen en fietsen door de vele paden van het Noord-Hollands Duinreservaat. In het hotel, slechts gescheiden van het strand door een duin, geniet je van smakelijke gerechten in het sfeervolle restaurant waar de chef een dagelijks wisselend 3 of 4 gangen diner voor je bereid.

Hotelkamers

Het hotel heeft 22 comfortabele kamers onderverdeeld over 1 eenpersoonskamer, 14 tweepersoonskamers, 5 driepersoonskamers en 2 vierpersoonskamers. Alle kamers zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien.

Eten & drinken

Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet. Tevens kan je bij het restaurant van het hotel terecht voor een culinair diner. De specialiteit van het restaurant is het dagelijks wisselende 3-gangen diner. Het hotel beschikt niet over een bar.

Omgeving

Het hotel beschikt over een sfeervol restaurant met een frisse uitstraling en bijzondere muurschilderingen. In de ochtend kan je al om 7 uur genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet (tot 10  uur). Bij het restaurant kan je ook terecht voor een heerlijk diner en de specialiteit van het restaurant is het dagelijks wisselende 3-gangen diner waarbij je de keuze heb voor vis- of vleesgerechten.