Home » Utrecht
Beoordeling Algemeen:
7,8
Doorn - Utrecht

Voor een weekendje weg in eigen land ben je bij Landgoed Zonheuvel aan het juiste adres. Het hotel bevindt zich op een 47 ha landgoed in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een wandeling door het prachtige landgoed is ... meer »
Amersfoort - Utrecht

Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort bevindt zich in een bosrijk gebied aan de rand van Amersfoort. Bij het 4-sterrenhotel kan je een fiets of e-bike huren waarmee je een fietstocht door de prachtige omgeving kan maken. Bovendien ... meer »
Beoordeling Algemeen:
8,7
Nieuwegein - Utrecht

Aan de A2 op slechts tien kilometer afstand van Utrecht ligt Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht. Het luxe hotel beschikt naast 82 moderne hotelkamers over heerlijke faciliteiten voor een ontspannen verblijft. Maak ... meer »
Beoordeling Algemeen:
8,4
Soest - Utrecht

Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis ligt op de Utrechtse Heuvelrug tussen bossen en heidevelden in. Het sfeervolle hotel ligt tevens op loopafstand van de Soestduinen. Hoewel het hotel in een rustige omgeving ligt, ligt ... meer »
Beoordeling Algemeen:
8,3
Vinkeveen - Utrecht

Grenzend aan het populaire watersportgebied De Vinkeveense Plassen ligt het ruime en stijlvolle Hotel Restaurant Villa Lokeend. Bent je graag op het water? Maak dan een kanotocht over de plassen of verken het gebied met een ... meer »