Home » Overijssel
Pagina: 1 | 2 |
Beoordeling Algemeen:
8,1
Delden - Overijssel

Aparthotel Delden is een stijlvol familiehotel, bekend om zijn ongekende veelzijdigheid en unieke ligging, gelegen in het prachtige Hof van Twente. Hier komen levensgenieters beslist aan hun trekken! Het hotel heeft een eigen ... meer »
Beoordeling Algemeen:
7,5
Beuningen - Overijssel

Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord ligt in het prachtige natuurgebied Lutterzand en aan de rivier de Dinkel. Het gigantische natuurgebied is een echte walhalla voor fiets- en wandelliefhebbers. Wil je de omgeving per boot ... meer »
De Bult - Overijssel

Het sfeervolle 4-sterren Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn ligt in een schitterende bosrijke omgeving vlakbij het uitgestrekte natuurgebied van Woldberg en de Eese, op de grens van Overijssel, Drenthe en Friesland. Het hotel ... meer »
Beoordeling Algemeen:
7,1
De Lutte - Overijssel

Te midden van het natuurschoon in Overijssel, net buiten het dorpje De Lutte, vind je het gastvrije Fletcher Hotel-Restaurant De Grote Zwaan. Het hotel beschikt over 36 sfeervolle hotelkamers en er hangt in het gehele hotel ... meer »
Beoordeling Algemeen:
8,4
Delden - Overijssel

Prachtige natuur, een rijke historie, gemoedelijke mensen en een heerlijk hotel. Dat alles vind je samengebracht in Hotel Wapen van Delden, aan de rand van het oude stadje Delden. Delden ligt midden in Twente, het Landgoed ... meer »
Beoordeling Algemeen:
8,8
Delden - Overijssel

In 1772 werd in opdracht van Carel George van Wassenaer Obdam, eigenaar van het landgoed in de achttiende eeuw, een schippersherberg en haventje met hefkraan gebouwd aan de Twickelervaart, waar schippers met elkaar konden ... meer »
Beoordeling Algemeen:
8,1
Deventer - Overijssel

Gelegen in Deventer, een oude Hanzestad vol historie, ligt het 3-sterren Fletcher Hotel Gilde. Het hotel, dat gesitueerd is in een voormalige Rooms-katholieke pastorie, beschikt over een sfeervolle binnentuin met terras, ... meer »
Beoordeling Algemeen:
8,4
Diepenheim - Overijssel

In het hart van Twente bevindt zich het knusse familiehotel \'t Holt. Het hotel is gelegen net buiten Diepenheim, het kleinste dorp van Twente, en is omgeven door bossen, weilanden en kastelen. Rondom het hotel liggen ... meer »
Enschede - Overijssel

Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd-Enschede ligt aan de rand van het bruisende centrum van Enschede. Het vier-sterren hotel is gebouwd in een authentieke Saksische stijl. De omgeving van dit sfeervolle hotel is erg veelzijdig. ... meer »
Beoordeling Algemeen:
8,2
Hellendoorn - Overijssel

Ervaar de echte Twentse gastvrijheid in Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn. Aan de voet aan de Sallandse heuvelrug en omringd door prachtig natuur ligt dit sfeervolle hotel. Ontdek de veelzijdige omgeving van Twente of ... meer »