Home » Noord-Holland
Pagina: 1 | 2 |
Beoordeling Eten:
8,0
Aalsmeer - Noord-Holland

Hotel Chariot is een internationaal viersterren hotel gelegen in Aalsmeer, dichtbij luchthaven Schiphol en Amsterdam. Hotel Chariot is nog een van de weinige privé hotels. Het unieke gebouw is volledig gerestaureerd ... meer »
Beoordeling Algemeen:
8,3
Amsterdam - Noord-Holland

Fletcher Hotel Amsterdam is een modern hotel gelegen langs de A2 en de A9. Het luxe 4-sterren hotel beschikt over een eigen SKY bar & lounge en SKY restaurant Pi. Voor een uitgebreid diner en om te genieten van cocktails, ... meer »
Beoordeling Algemeen:
7,4
Bergen - Noord-Holland

Nabij het strand van Bergen ligt Fletcher Hotel-Restaurant Marijke. Het knusse hotel ligt in een prachtig afwisselende omgeving. Je vind er namelijk niet alleen de zee en de duinen van Bergen aan Zee, maar ook bossen en uitgestrekte ... meer »
Beoordeling Algemeen:
7,6
Callantsoog - Noord-Holland

Pal aan de Noordzee ligt het prachtige Fletcher Badhotel Callantsoog. Het gezellige Callantsoog biedt voor een ieder wat wils. Zoals de schitterende kustlijn, de evenementen op het strand, excursies in natuurgebied het Zwanenwater ... meer »
Beoordeling Algemeen:
8,1
de Koog - Noord-Holland

Texel, Nederlands grootste waddeneiland, is het eiland bij uitstek om te genieten van schitterende natuur en even helemaal uit te waaien. Met de vele fiets- en wandelpaden kan je elke dag een ander idyllisch plekje ontdekken. ... meer »
Beoordeling Algemeen:
7,0
Den Burg (Texel) - Noord-Holland

Op Nederlands grootste Waddeneiland, aan de rand van het centrum van Den Burg op Texel, ligt Hotel-Restaurant Koogerend. Het hotel ligt op slechts enkele kilometers afstand van het strand en de prachtige duinen. Vergeet de ... meer »
Beoordeling Algemeen:
7,4
Egmond aan Zee - Noord-Holland

Aan de rand van de badplaats Egmond aan Zee bevindt zich dit sfeervolle en gezellige hotel. Met 22 comfortabele hotelkamers en een schitterende omgeving ga je je geen moment vervelen. Egmond aan Zee is als vakantieoord ideaal ... meer »
Beoordeling Algemeen:
7,8
Heiloo - Noord-Holland

In het groene dorpje Heiloo, nabij de kust, ligt Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo. Het sfeervolle vier-sterren hotel heeft 41 ruime hotelkamers waarvan enkele beschikken over een eigen terras of balkon. Daarnaast heeft het ... meer »
Beoordeling Algemeen:
8,5
Huizen - Noord-Holland

Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier ligt op een prachtige locatie in het Noord-Hollandse Huizen. Het hotel ligt namelijk direct aan het Gooimeer op de kop van de Oude Haven. Het luxe vier-sterren hotel beschikt over ... meer »
Loosdrecht - Noord-Holland

Direct aan het water van de Loosdrechtste Plassen ligt Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam. Het hotel ligt in een prachtig natuurgebied en heeft een eigen jachthaven waar je een robuuste Qrafter boot kan huren. ... meer »