Home » Friesland
Beoordeling Algemeen:
7,1
Bolsward - Friesland

In Hotel De Wijnberg overnacht je in het hart van Friesland, het hotel ligt namelijk in het centrum van de Friese Elfsteden, Bolsward. Het is een stad met een rijke historie die terugkomt in de vele culturele en historische ... meer »
Beoordeling Algemeen:
8,2
Heerenveen - Friesland

Nabij het ijsstadion Thialf en het stadion van voetbalclub SC Heerenveen ligt Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof. Hoewel iedereen bij Heerenveen meteen aan voetbal en schaatsen denkt, is het tevens een prachtig historische ... meer »
Beoordeling Algemeen:
8,2
Hollum - Friesland

Gelegen in het pittoreske en gezellige Hollum ligt Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap. Het is de ideale uitvalsbasis voor een actieve en ontspannen vakantie. Het hotel beschikt namelijk over vele faciliteiten waaronder ... meer »
Beoordeling Prijskwaliteit:
7,4
Holwerd - Friesland

Welverdiend onthaasten in een prachtige omgeving? Hotel-Eetcafe De Gouden Klok, in een kustplaats van Friesland, vormt de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen korte vakantie. De Gouden Klok is gebouwd omstreeks 1870 en ... meer »
Beoordeling Algemeen:
8,5
Leeuwarden - Friesland

In het stadshart van de Friese hoofdstad Leeuwarden ligt Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof. Het monumentale pand kent een rijke historie en is tot 1971 in het bezit geweest van de Koninklijke familie. De hotelkamers ... meer »
Beoordeling Algemeen:
8,6
Oldeberkoop - Friesland

Hotel-Restaurant Lunia is een charmant 4-sterren hotel, gevestigd in een mooi 19e eeuws pand met klassieke inrichting, in het Friese Oldeberkoop. Er lopen verschillende wandel- en fietsroutes door het dorp, waardoor je gemakkelijk ... meer »
Beoordeling Algemeen:
7,4
Oosterwolde - Friesland

Het charmante Fletcher Hotel-Restaurant de Zon ligt tussen het prachtige Nationaal Park Drents-Friese Wold en het Fochteloërveen in Friesland. Door deze twee natuurgebieden lopen de mooiste fiets- en wandelroutes. Tevens ... meer »
Beoordeling Algemeen:
7,8
Oudemirdum - Friesland

Het gezellige familiehotel Boschlust heeft alles in huis om je verblijf of vakantie in Gaasterland onvergetelijk te maken. Familie van den Brink en een team van enthousiaste medewerkers ontvangen je in een sfeervol hotel, ... meer »