Home » » Holiday Suites Nieuwpoort
Hotelinformatie
Het nieuwste vakantieresidentie van Holiday Suites is gelegen nabij Nieuwpoort, de parel van de Belgische kust. Er is van alles te zien en beleven in deze dynamische badplaats. Zo kunnen de natuurliefhebbers terecht op de uitgestrekte zandstranden en duinen, maar ook natuurreservaat ‘De Ijzermonding’ is een bezoek waard! De Ijzermonding is voorzien van prachtige fauna en flora en een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelpaden.

Ook voor historie zit je in Nieuwpoort op de juiste plek. De badplaats is voorzien van een historische binnenstad met prachtige gebouwen. Monumenten zijn er ook te vinden, zoals het bekende Koning Albert I monument. Ook op cultureel vlak stelt Nieuwpoort niet teleur. Er zijn tal van kunstwerken te bewonderen. Hoogtepunten hierbij zijn de kunstwerken van Daniel Buren en Jan Fabre.

Naast Nieuwpoort heeft de Belgische kust nog veel meer te bieden. Een bezoekje aan buurtgemeente Koksijde, aan kustgemeente Lombardsijde of aan het bruisende Oostende. Er is veel mogelijk aan de Belgische kust.

Zodra je de boeking maakt voor deze accommodatie, betaal je nog niks. Binnen 48 uur ontvang je een betaallink vanuit het recreatiepark die uiterst 7 dagen voor aankomst betaald dient te worden. Wanneer de betaling is voldaan, ontvang je 2 dagen voor aankomst de toegangscodes om het park in te komen.
Restaurant
Dit recreatiepark beschikt niet over een algemeen restaurant. Wel beschikt elke accommodatie over een eigen keuken en vind je in de omgeving van het park heerlijke restaurants.
Kamerinformatie
Holiday Suites Nieuwpoort beschikt over vakantieverblijven voor 2 tot en met 7 personen. De verblijven zijn voorzien van een volledig uitgestrekte keuken, een gezellig woonkamer met flatscreen televisie en een balkon.

De vakantieresidentie van Holiday Suites Nieuwpoort is voorzien van tal van faciliteiten. Ga lekker zwemmen in het verwarmde binnenzwembad of geniet van de hamam en sauna. Kom helemaal tot rust bij Holiday Suites!
Arrangementen en aanbiedingen
3-daags HotelMoment
v.a. €90,00 p.p.
Boek nu
Handige informatie
Betaling
Binnen 48 uur na de reservering, ontvang je vanuit het hotel een betaallink. Deze dient uiterst 7 dagen voor aankomst te worden voldaan. Na de betaling ontvang je 2 dagen voor aankomst de toegangscodes voor het park.

Inchecken
Van 15:00 uur tot 22:00 uur

Uitchecken
Van 8:00 uur tot 10:00 uur

Parkeren
Parkeren is niet mogelijk op het park zelf, maar wel nabij het park. Mogelijk dat hier kosten aan verbonden zijn.

Huisdieren
Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan in deze vakantieresidentie tegen een vergoeding van EUR 10,00 per huisdier per nacht

Tax and handling fee
Op deze locatie hoeft geen tax and handling fee te worden voldaan

Aantal kamers
Deze vakantieresidentie heeft 24 appartementen

Betalingsmogelijkheden bij de vakantieresidentie
iDEAL, American Express, Visa, Euro/Mastercard en Mister Cash

WiFi
Wifi is gratis beschikbaar in deze vakantieresidentie

Faciliteiten

Faciliteiten
huisdieren.gifHuisdieren toegestaan
lift.gifLift
parkeren.gifParkeergelegenheid
niet_roken.gifRookvrije kamers
zonnenterras.gifTerras
wifi.gifWifi - draadloos netwerk

Hotelthema
fiets.gifActief-wandel-fiets
cultuur.gifCultuur / Historie
familie.gifFamilie
wild.gifNatuur / wild

Recreatie
fiets.gifFietsen
speeltuin.gifSpeeltuin