Wintersporten én uniek overnachten in een iglo in Frankrijk!

Alpin d'Hôme

  • Inclusief dagelijks ontbijt
  • Inclusief skipas
  • Hier verveel je je geen moment
  • Prachtig uitzicht op de bergen van Les Orres
  • Vanuit je bed zo de piste op

Van onze partner Sunweb

389,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Uniek overnachten doe je in Alpin d’Hôme

Slapen onder de sterren en wakker worden met blauwe lucht, klinkt dat jou ook niet als muziek in de oren? Met de perfecte locatie van maar 100 meter van de skilift, vind je het unieke Secret Alpin d’Hôme. Je slaapt in een unieke iglo die ligt in de heuvels van Les Orres, wat zorgt voor een prachtig uitzicht over de bergen. De iglo’s zijn uitgerust met alle faciliteiten: geniet van het prachtige uitzicht, neem een warme douche of ga heerlijk in bad en val in slaap onder de sterrenhemel.

De iglo’s zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en beschikken over meerdere slaapkamers en een moderne badkamer. Er is ruimte voor al je skispullen en er zijn schoenwarmers om je skischoenen lekker warm te houden. Elke ochtend geniet je van een heerlijk ontbijt dat wordt afgeleverd bij je iglo (inclusief). ’s middags ga je de piste op en ’s avonds drink je gezellig een drankje en geniet je van een heerlijk diner in een van de restaurants in het dorp.

Verantwoord overnachten

Klik hier voor alle up-to-date informatie over het Coronavirus en hoe Sunweb zich voorbereidt op het wintersportseizoen 2021/2022.