Jouw wintersport direct aan de piste!

Wintersport direct aan de piste

  • Voordelige aanbiedingen incl. skipas
  • Bespaar veel tijd en gedoe
  • Tot 100% kinderkorting mogelijk
  • Skivakantie met Best-Price- & Sneeuwgarantie
  • Haal alles uit je wintersport met een hotel aan de piste

Van onze partner Snowtrex

99,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Een skihotel aan de piste

Stel je voor: je wordt wakker, trekt je ski’s aan, stapt de deur uit en kunt direct naar beneden skiën. Dat is het voordeel van hotels direct aan de piste. Je zit niet met het zoeken naar een lift en reistijd. Je stapt gewoon de deur uit en kunt jouw dag op de piste direct beginnen. Je hebt optimale vrijheid en zit nergens aan vast. Dat scheelt een hoop tijd, gedoe én stress. Zo haal je pas echt alles uit je wintervakantie.

Wat zijn de voordelen?

Hotels die zich direct aan de piste bevinden zijn mega populair. Wanneer je direct aan de piste verblijft, scheelt dat natuurlijk best veel tijd. En die tijd is dierbaar, want je wilt natuurlijk zoveel mogelijk doen tijdens je wintersport. Je hoeft niet mee met die tijdsgebonden en drukke bus met al je skimateriaal en je hoeft ook je auto niet vies te maken aan skimateriaal en te speuren naar een parkeerplaats. Met een hotel aan de piste maak je je wintersport zo eenvoudig als het maar kan!

Het beste aanbod vind je hier

Voor ieder type wintersporter is er een passend hotel die direct aan het skigebied ligt. Wil je de hele dag door skiën of wil je tussendoor ook even terug naar het hotel? Het is allemaal mogelijk. Singlereizigers, families en paren kunnen hier allemaal hun juiste vakantie vinden. Een ook de regio’s zijn erg uiteenlopend waardoor je genoeg keuze hebt. Ga je liever naar Oostenrijk, Frankrijk, Italië of blijf je lekker dicht bij huis in Duitsland? Vaak bieden deze hotels halfpension aan, zodat je in de ochtend en avond voorzien bent van je eten, maar je in de middag geen rekening hoeft te houden met waar je bent. Er gaat natuurlijk niets boven lekker lunchen op de piste.

Houd hier wel even rekening mee

In Frankrijk zijn veel dorpen gebouwd op de piste, maar dit is niet overal het geval. Wil je in de avond nog gaan après-skiën, dat moet je toch echt het dorp in onderaan de berg. Veel hotels aan de piste hebben daarom hun eigen après-ski gelegenheid in het hotel georganiseerd. Wil je naar een supermarkt, winkels of restaurant? Dan moet je dus iets verder reizen. Toch is een hotel boven de wolken, direct aan de piste echt een unieke ervaring die de rit echt wel waard is.