8-daagse winterreis Krakau en Tatragebergte

Hotel Wyspiański - hotel i parking w centrum Krakowa

  • 8 dagen naar Polen
  • Op basis van halfpension
  • Inclusief busreis
  • Krakau, stad vol indrukwekkende verhalen
  • Bezoek aan Auschwitz

Van onze partner Oad

549,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Krakau en het Tatragebergte

Krakau was in het verleden de zetel van de koningen en wordt ook wel de parel in de Poolse kroon genoemd. Ga mee naar deze fraaie historische stad en ontdek haar schoonheid, gelegen aan de oevers van de machtige Wisla rivier. De oude binnenstad staat al sinds 1978 op de werelderfgoedlijst en u vindt er talloze monumenten. In het zuiden van Polen ligt het spectaculaire Tatragebergte met zijn hoge pieken. Deze reis is niet compleet zonder een bezoek aan dit gebied, dat tot de aantrekkelijkste van Polen behoort.

Het hart van Krakau is de Rynek Glówny, één van de grootste marktpleinen van Europa. Aan elke zijde komen drie straten bij de markt samen welke leiden naar de stadsmuur. Aan de rand van het marktplein staat de bekende Mariakerk. Op het plein staan diverse gebouwen in verschillende stijlen waaronder de Raadhuistoren en de Lakenhal en onder dit plein zijn diverse ’kelderbars’ gevestigd. In het centrum van de stad vindt u musea, kerken en huizen vanaf de barok tot aan de romantiek. De omgeving van Krakau leent zich uitstekend voor het maken van mooie dagtochten. Een afwisselende reis naar het zuiden van Polen!

Waarom de busreis Krakau en Tatragebergte bij Oad boeken?
– U verblijft in een uitstekend hotel middenin het centrum van Krakau
– Excursies Wieliczka en Auschwitz zijn zeer voordelig bij te boeken
– Uiterst scherp geprijsd
– Elke dag is ontbijt en diner inbegrepen
– Inclusief bezoek Wroclaw en Dresden

Ligging

Hotel Wyspianski heeft een zeer centrale en gunstige ligging: tegenover het stadspark en op slechts een enkele minuten lopen vanaf het prachtige centrale marktplein Rynek Glowny. U steekt de straat over en u staat in de oude stad! ’s Avonds wandelt u zo de prachtig verlichte oude stad in.

Kamer

De ruime kamers zijn verzorgd ingericht en voorzien van tv, telefoon, kluisje, wifi (gratis) en een badkamer met bad of douche, toilet en föhn.