2 dagen in een Van der Valk hotel | incl. ontbijt

Van der Valk hotel Cuijk - Nijmegen

  • Inclusief uitgebreid ontbijtbuffet
  • Tip: ga naar de Mookerheide!
  • 4-sterrenhotel
  • Kies je favoriete kamer
  • Beoordeeld met een 8,4!

Van onze partner Hotelspecials

38,50

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Het Land van Cuijk

In het Van der Valk hotel Cuijk – Nijmegen zal je je niet snel vervelen. In de veelzijdige omgeving van Cuijk en Nijmegen is er altijd wat te doen. Ook de grens naar Duitsland is niet ver. Het hotel ligt in het Noordoosten van Brabant in het ‘Land van Cuijk’. Aan de ene kant ligt de Maas en aan de andere kant heb je de Peel. Hier vind je voornamelijk rust, ruimte en mooie natuur. Denk aan eindeloze akkers, stuifduinen, bossen met heidevelden en rustige dorpjes met her en der karakteristieke en fotogenieke langgevelboerderijen. Een leuke vestingstad is bijvoorbeeld Grave. In het Land van Cuijk kun je heerlijk fietsen en wandelen en ontdek je de mooiste plekken van het gebied.

Ontdek de hoogte punten van de Mookerheide

In het meest noordelijke puntje van Noord-Limburg vind je de Mookerheide. Het is een geweldige omgeving om heerlijk door te wandelen en te fietsen. Ook voor de watersporters is er voldoende te ondernemen. Loop naar de Mookerheide, beklim de St. Jansberg of ga varen op de Mookerplas. Het natuurgebied heeft mooie bossen, uitgestrekte heidevelden en een rijke geschiedenis. Geniet van de rust!

Van der Valk Hotel Cuijk – Nijmegen

Van der Valk Hotel Nijmegen Cuijk is een vriendelijk hotel aan de A73 nabij Nijmegen. Door de gast centraal te stellen en kwaliteit hoog in het vaandel te zetten streeft het personeel ernaar zowel op recreatief als op zakelijk gebied aan eenieders wens te voldoen. De goede bereikbaarheid van het hotel wordt gecombineerd met een prachtige ligging dicht bij de Kraaijenbergse Plassen. In de centrale lobby is een VVV agentschap gevestigd.

Van der Valk Hotel Nijmegen Cuijk beschikt over sfeervolle kamers, die voorzien zijn van een ruime badkamer met bad, aparte douche, toilet en föhn. Ook hebben de kamers een kluisje, een telefoon en een flatscreen televisie. Voor de zakenreiziger heeft het hotel tien multifunctionele vergaderzalen, die aan 500 personen plaats kunnen bieden. Voor een sfeervol diner zijn deze zalen ook uitermate geschikt. Het hotel beschikt over een bar/brasserie en een restaurant. Daarnaast kunnen hotelgasten ook gratis gebruikmaken van de fitnessfaciliteiten.


Jouw bekeken deals