De natuur verkennen van Apeldoorn in een luxe Van der Valk hotel

Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel

  • Inclusief uitgebreid ontbijt
  • Inclusief gebruik van de gloednieuwe wellness met zwembad
  • Vlak bij de chique winkelstad Apeldoorn
  • Steenworp afstand van Nationaal Park de Hoge Veluwe
  • Hotel beschikt over een uitgebreid stallencomplex voor paarden

Van onze partner Hotelspecials

62,50

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel

In Apeldoorn staat het Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel. Apeldoorn is de grootste stad van de Veluwe, wat betekent dat er prachtige natuur omheen ligt. Dat maakt het de perfecte uitvalbasis van wandelaars, fietsers, maar ook als je houdt van paardrijden! Er zijn naast fiets- en wandelroutes namelijk ook kilometerslange ruiterpaden. Voor het aangespannen rijden zijn er routes door de bossen zoals de Veluwe Trail. Deze bekende route loopt op steenworp afstand langs het hotel. Je kunt ook gewoon je eigen paard meenemen. Het hotel beschikt over een eigen paardenstal. Hier staan 12 eersteklas paardenboxen, weide en een wasplaats.

Alle kamers zijn voorzien van een ruime badkamer. De kamers hebben daarnaast een bureau en een kluis. Ook buffetten en diners kunnen door de chefkok tot in de puntjes worden verzorgd. Voor de nodige ontspanning kunnen gasten gebruikmaken van de fitnessruimte of het wellness- en beautycenter. Wie wil er niet na een lange dag heerlijk tot rust komen? Het wellness centrum bestaat uit 2 etages waarbij u op de begane grond in één van de sfeervolle salons de mogelijkheid heeft om te kiezen voor een ontspannende massage of andere behandeling uit het ‘Spamenu’.

In de omgeving

Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel ligt op een steenworp afstand van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Er ligt dus wel 15.000 ha aan bosgebied in de achtertuin! Ideaal als je graag een stukje gaat wandelen of fietsen. Het Kröller-Müller Museum is erg goed te bereiken en ligt midden in het Nationaal Park. Ook de Apenheul en pretpark de Julianatoren bevinden zich binnen handbereik.