Vakantiepark gelegen in de natuur én tussen Amsterdam en de kust | 4 dagen genieten!

Droompark Spaarnwoude

  • 3 x overnachting (of meer)
  • Nabij steden als Haarlem en Amsterdam
  • Op korte afstand van de kust
  • Uitgebreide faciliteiten op het park

Van onze partner TUI

204,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Tussen stad en strand ligt Droompark Spaarnwoude. De plek kan bijna niet idealer, dicht bij onze hoofdstad Amsterdam en toch ook dicht bij het strand.

Vanuit het park zijn er diverse plekken om te gaan ontdekken. Doe je dit met de benenwagen of stap je op de fiets? Ga lekker de polder in en geniet van oer-Hollandse vergezichten. Wist je dat de grachtengordel van de hoofdstad op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat? Ook de Stelling van Amsterdam en de Beemster Polder staan op deze unieke lijst. En laten deze bijzondere bezienswaardigheden allemaal om de hoek van het park liggen.

Dus voor een goede mix van natuur en cultuur ben je hier aan het goede adres. Eigenlijk kunnen we nog wel even doorgaan wat er nog meer te zien is…Bovendien is deze accommodatie uiterst geschikt voor een Workation. Hier kun je dankzij een comfortabel ingerichte werkplek heerlijk productief werken en tegelijkertijd vakantie vieren. Vergeet in dat geval niet om tijdens je boeking het kamertype ‘workation’ te selecteren.

Boekingsvoorbeeld Spaarnwoude