MEGA STUNT DEAL: Luxe XL bubbelbad Kamer met stoomdouche in de Koperen Hoogte Zwolle! 🤩

De Koperen Hoogte,

  • Inclusief ontbijt
  • Luxe XL bubbelbad Kamer met 2-persoons stoomdouche
  • Gratis wifi en parkeren
  • Beoordeeld met een 8,1!

Van onze partner Hotelspecials

72,50

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Hotel

Het gebouw waarin hotel De Koperen Hoogte is gevestigd, was oorspronkelijk een watertoren die stamt uit 1932. Nadat de toren zijn functie had verloren, werd gevreesd voor afbraak van dit zeer beeldbepalende monument. In 1993 kwam de watertoren in handen van een projectontwikkelaar, die het uiteindelijk heeft omgetoverd tot dit unieke multifunctionele hotel met een draaiend restaurant en een grand café met terras en uitzicht over de visvijver. Iedereen die wel eens op de A28 tussen Hoogeveen en Zwolle rijdt, zal deze markante blikvanger zeker kennen.

Deze moderne hotelaccommodatie telt 16 ruime tweepersoonskamers en één suite. Persoonlijke aandacht staat in dit hotel nog hoog in het vaandel. De smaakvol ingerichte kamers zijn allemaal voorzien van een riante badkamer met een tweepersoons bubbelbad en een stoomcabine. Om uw verblijf te veraangenamen vindt u in de kamers bovendien onder andere een zitgedeelte, televisie en airconditioning. De boxspring bedden staan garant voor ultiem slaapgenot. Hotel De Koperen Hoogte biedt kwaliteit in een fantastische ambiance, waardoor de gasten steeds met veel plezier weer terugkeren.

Omgeving

De Koperen Hoogte heeft zoveel te bieden dat het eigenlijk niet nodig is om erop uit te trekken. Wie toch wat tijd over heeft, mag een bezoek aan de mooie provinciestad Zwolle zeker niet overslaan. In Zwolle zijn veel oude monumentale bouwwerken bewaard gebleven, waaronder de Laatgotische kerktoren de Peperbus, in het hartje van de stad. Bovendien kunt u in Zwolle prima terecht om gezellig te winkelen.


Jouw bekeken deals