Romantische overnachting met privé sauna en jacuzzi

  • Super luxe overnachting
  • Inclusief ontbijt, gevulde koelkast en een fles bubbels
  • Eigen huisje
  • Inclusief hottub en privé sauna
  • Gratis wifi en parkeren

Van onze partner Vipio

187,50

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Over deze accommodatie

In deze stressvolle tijden is het belangrijk om op tijd te ontladen. Even heerlijk met je liefde ontspannen in alle privacy. Kom overnachten en onder andere een jacuzzi, sauna en bamboe sprenkel douche staat tot jullie beschikking! Bij ontvangst staat een heerlijke fles bubbels (ook 0.0% mogelijk) met klein borrelplankje klaar om het verblijf direct goed te laten beginnen.

Deze overnachting brengt jullie helemaal tot elkaar. Alles staat in het teken van een romantische overnachting. De slaapkamer is voorzien van een kingsizebed waar je heerlijk kunt slapen. In de woonkamer vind je een knusse bank waar je lekker kunt genieten van bijvoorbeeld een filmpje (wifi is gratis). Naast de woonkamer vind je de aparte wellness met een sauna, jacuzzi en stortdouche. Het gebruik van de badjassen en de wellness producten is gratis. Je kijkt uit op een prachtig aangelegde tuin, met palmbomen, bamboe sprenkel douche en een zitje waar je bij mooi weer kunt genieten van een glaasje wijn of een koel drankje. In de tuin en saunaruimte vind je verschillende hue lampen/ledstrips die je zelf kunt besturen om de gewenste sfeer te creëren.

De koelkast is alvast voor jullie gevuld. Hier vind je fris en sapjes. Ook staat er een wijnrek waar heerlijke wijnen van sommelier Micheal Daals worden aangeboden.
Deze accommodatie is te vinden in een buitenwijk van Tilburg. Combineer deze overnachting dus met een lekker dagje shoppen. Slenter de hele dag door de stad en ontspan ’s avonds in deze wellness.