Overnacht in een Drentse boerderij incl. diner en ticket voor China Light Festival

Hotel Het Witte Veen

  • 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks ontbijtbuffet
  • Op de 1e avond een 3-gangendiner
  • 2e avond tickets voor het China light festival
  • Avond entertainment

Van onze partner Traveldeal

178,00

119,50

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Het arrangement

Het Witte Veen is een ideaal uitgangspunt voor het maken van uitstapjes in de natuurrijke omgeving van Witteveen. Ontdek de verschillende natuurgebieden, zoals Nationaal Park Dwingelderveld. Hier wordt het bos- en heidelandschap afgewisseld door vennen, akkers en graslanden. Uiteraard mag je de hunebedden niet missen. Deze zijn ondermeer in Borger te bezichtigen. Er zijn tal van uitstapjes te plannen in de regio. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het museumwaardige brinkdorp Orvelte. In dit autovrije dorp kun je oude ambachten en monumenten bezichtigen, zoals een klompenmakerij, een smederij en verschillende authentieke boerderijen. Neem ook een kijkje bij het China Light Festival in Emmen, die er bij inbegrepen zit. Ben je met kinderen? Dan is een uitstapje naar Plopsa Indoor Coevorden, Dierenpark Emmen en Verkeerspark Assen een aanrader. Zin om te shoppen? Dan ga je naar Emmen, Hoogeveen of Assen.

China Light Festival Emmen

De tentoonstelling
Rond het Chinees nieuwjaar worden er in China allerlei licht- en lantaarntentoonstellingen gehouden. “De lantaarns die daarvoor worden gebruikt zijn van enorme omvang. Vaak metershoog en heel kunstig bewerkt met de nieuwste technieken en met prachtige materialen en mooie kleuren”. De tentoonstelling is dit jaar van 1 december 2021 tot en met 27 februari 2022 te bezoeken.

Klik hier voor meer informatie.

Avond entertainment
In de avond is er entertainment. Dit vindt plaats in de hotelbar waar je kosteloos aan kunt deelnemen. Zo word jouw kennis op de proef gesteld met de Pub quiz en de foto quiz gepresenteerd door de quizmasters. Of waag een gokje met de Grazy bingo met de bingomasters.

Hotel Het Witte Veen

Hotel Het Witte Veen is gevestigd in een oude Drentse boerderij nabij het dorpje Witteveen. De comfortabele hotelkamers zijn voorzien van gratis wifi, een televisie en een badkamer met douche en toilet. Daarnaast beschikt het hotel over een televisiehoek, een bar en een restaurant. In het restaurant geniet je iedere ochtend van een heerlijk vers ontbijt. De omgeving is goed te verkennen met de fiets of de motor. Deze zijn veilig te stallen in de stalling van het hotel. Laat je de fiets liever thuis, maar wil je wel graag fietsen dan biedt het hotel de mogelijkheid om, tegen betaling, een fiets te huren.