De gezelligste kerstdeals van 2022

Kerstmarkten 2022

  • Unieke kerstsfeer
  • De gezelligste kerstmarkten
  • De beste deals voor jou
  • Altijd inclusief hotel

Van onze partner Traveldeal

32,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Kom in de kerstsferen!

Wil je even weg met kerst? Kom deze winter in de kerstsfeer met een bezoek aan een van de vele kerstmarkten in Duitsland, België, Luxemburg of Frankrijk. Wandel langs de kraampjes, waag een rondje op de schaatsbaan en warm op bij het haardvuur. De leukste kerstmarkten heb je niet in één dag gezien, maar kun je beter twee dagen de tijd voor nemen. Daarom hebben wij de beste deals voor overnachtingen dichtbij de leukste kerstmarkten!

Kijk je mee?

Top 10 kerstdeals 2022


1. Waan je in de kerstsferen van Düsseldorf incl. ontbijt

v.a. €84,50

Bekijk deze deal


2. Bezoek de sfeervolle kerstmarkten in Oberhausen en Bottrop incl. ontbijt

v.a. €45,-

Bekijk deze deal


3. Ga kerstshoppen of vier Oud en Nieuw in Valencia incl. vlucht en ontbijt

v.a. €179,-

Bekijk deze deal


4. Unieke kerstmarkt in de Gemeentegrot van Valkenburg incl. diner en extra’s

v.a. €75,-

Bekijk deze deal


5. Beleef ultieme kerstsferen in Düsseldorf incl. ontbijt en schnitzelmenu

v.a. €129,-

Bekijk deze deal


6. Kerstshoppen in Düsseldorf incl. verblijf in luxe Hilton hotel

v.a. €49,-

Bekijk deze deal


7. Ontdek de grootste en oudste kerstmarkt van België in luik incl. ontbijt en upgradekamer

v.a. €44,50

Bekijk deze deal


8. Kersthoppen in kerststad Valkenburg incl. ontbijt

v.a. €58,-

Bekijk deze deal


9. Beleef de sfeervolle kerstmarkt in Koblenz en verblijf in luxe hotel incl. diner

v.a. €86,-

Bekijk deze deal


10. Kerstshoppen in hartje Antwerpen incl. ontbijt

v.a. €38,-

Bekijk deze deal


 

Dit zijn de leukste kerstmarkten in Europa

Kerstsferen in Praag

De kerstmarkten van Praag staan bekend om haar prachtige feestelijke achtergronden, die een onvergetelijke indruk op je zal maken! Waar de grootste traditionele markten te vinden zijn, is op het Oude Stadsplein, versierd met een enorme kerstboom. Onder het genot van een kopje glühwein slenteren langs de kraampjes opzoek naar de leukste koopjes, wie wil dit nu niet! Je kunt de kerstmarkt in Praag bezoeken van 26 november 2022 tot 6 januari 2023.

Het unieke Luxemburg

Van 18 november tot en met 1 januari wordt de binnenstad van Luxemburg betoverd in kerstsferen wat een gezellig aanzicht geeft. Op meerdere plekken in de stad vind je de gezellige kerstmarkten. De kerstmarkten zijn verspreid over drie verschillende pleinen: Place de Paris, Place d’Armes en Place de La Constitution. Ook is er een schaatsbaan te vinden in het stadspark Kinnekswiss Park!

7 kerstmarkten in Düsseldorf

In Düsseldorf vind je op zes verschillende pleinen zijn de gezellige kraampjes met leuke kerstspulletjes, heerlijke glühwein en lekkere hapjes te vinden. De pleinen staan met elkaar in verbinding. Elk plein heeft geheel zijn eigen karakter. Marktplatz is het grootste plein, waar ook het reuzenrad staat. Een echte aanrader om hier in het donker in te gaan, om zo van bovenaf alle gezellige lampjes te kunnen bewonderen. Ook is er een ijsbaan op de Jan Wellem platz, waar je leuk kan schaatsen met muziek. Zes verschillende stijlen in één stad in combinatie met de gezellige kroegjes en restaurantjes in de omgeving, is dat wat de kerstmarkt in Düsseldorf zo bijzonder maakt! Bezoek de kerstmarkt tussen 17 november en 24 december 2022.

Ontdek de gezelligheid in Antwerpen

De kerstmarkt in Antwerpen is perfect om helemaal in de kerstsferen te komen. Het is een van de grootste kerstmarkten van België. Antwerpen ligt net over de grens en is daardoor goed te bereiken. Je kunt de magische Zoo bezoeken of een stukje gaan schaatsen op de ijsbaan! Het hele centrum is in het teken van Kerst. Overal zijn leuke kraampjes met de leukste kerstspullen en stalletjes waar je een glaasje glühwein kunt halen. Vanaf 9 december tot 8 januari kun je deze gezellige kerstmarkt weer bezoeken!

Magische grotten in Valkenburg

Valkenburg is dé kerststad van Nederland. In de Gemeentegrot vind je de oudste, grootste en populairste ondergrondse kerstmarkt van Europa. De gangen zijn sfeervol verlicht en bij de vele kraampjes vind je zeker een leuk kerstcadeau. Op woensdagmiddag is er een speciale middag voor kinderen waarbij ze de kerstman kunnen ontmoeten en een kerstbal kunnen knutselen. In Mergel Rijk bewonder je de 25 meter lange tentoonstelling van mergelsculpturen die het Bijbelse kerstverhaal uitbeelden. En in de Wilhelminagroeve bekijk je de mooiste kersstal van Europa. Neem ook de kabelbaan naar de Wilhelminatoren en geniet van het sprookjesachtige uitzicht over de stad. En onze aanrader: de kerstparade. Een schitterende optocht van versierde praalwagens trekt door de stad. Hier moet je bij zijn. Zien we jou hier tussen 18 november en 30 december?

Romantisch Londen

Vanaf half november tot de eerste week van januari kun je naar Londen reizen voor een van de leukste kerststeden van Europa. Je vindt hier meer dan alleen de stalletjes. Je kunt namelijk ook gaan schaatsen, naar het circus of in het reuzenrad. Het grootste park van Londen, Hyde Park, wordt ook dit jaar weer omgetoverd tot Winter Wonderland. Het hele park is in winterse sferen. Hier zal je je niet zomaar vervelen!