3 dagen samen naar een luxe en modern landhuis in de natuur

Natuurhuisje in Zwolle

  • Gerenoveerd modern landhuis
  • Aan de rand van Zwolle
  • Veelzijdige omgeving
  • Dicht bij de IJssel
  • Beoordeeld met een 8,7!

Van onze partner Natuurhuisje.nl

286,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Luxe overnachting in de natuur

De perfecte uitvalsbasis om even bij te komen, rustig te werken of juist actief te zijn. Hier is het allemaal mogelijk. Aan de rand van Zwolle bevindt zich dit landelijke, sfeervolle gastenverblijf. Het gebouw is gebouwd in 1937, toen was het onderdeel van een landgoed in de buurt. Er zijn twee appartementen aanwezig die van alle gemakken voorzien zijn.

De woonkamer heeft een moderne en sfeervolle inrichting. Hier vind je comfortabele stoelen, een televisie, een loveseat en een fijne bank. Het appartement is kortgeleden gerenoveerd en heeft een luxe keuken en badkamer. Vanuit het appartement heb je een prachtig uitzicht over de natuur. Zo kun je aan de tafel rustig ontbijten, werken of gezellig een spel spelen.

Wat ga je doen in de omgeving?

Het huisje ligt in de buurt van een bos, dicht bij de IJssel. Actievelingen halen hun hart op bij de naastgelegen golfbaan of bij een van de fietsroutes. Binnen een kwartiertje fietsen ben je in hartje Zwolle. Hier kan je terecht voor een middagje winkelen of loop langs bij een van de gezellige terrassen. Als je graag gaat fietsen of wandelen zijn er een aantal prachtige routes voor jou uitgestippeld die je kunt volgen. Ook met je mountainbike of paard kun je deze routes uitproberen! Bij de golfbaan in de buurt kun je even een balletje slaan of neem plaats op het terras voor een hapje of drankje.


Jouw bekeken deals