Magische Kerstsuites bij Fletcher Hotels! 🎄

Kerstsuite Arrangement bij Fletcher Hotels

  • Tussen 05 december 2023 en 23 december 2023
  • Ontvangst met warme chocolademelk met slagroom
  • 1 x overnachting in een kerstsuite
  • 1 x uitgebreid ontbijt

Van onze partner Fletcher Hotels

99,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Kerstsuite Arrangement bij Fletcher Hotels

Kerst belooft dit jaar iets magisch te zijn met het unieke Kerstsuite Arrangement van Fletcher Hotels! Beeld je in: de zorgvuldig geselecteerde suites, omgetoverd tot een sprookjesachtige kerstwereld, speciaal ontworpen om jou een onvergetelijke kerstervaring te bieden. De magie begint al bij aankomst: een warm welkom wacht op je, compleet met de onweerstaanbare geur van warme chocolademelk en vers geklopte slagroom – de ultieme start van een betoverende ervaring.

Ontspan en geniet van de betoverende sfeer in een van de prachtig ingerichte kerstsuites. Elke kamer is een uniek kunstwerk, met aandacht voor detail om je volledig onder te dompelen in de kerstsfeer. Na een nacht in deze wonderlijke omgeving, word je wakker in een sprookje met een luxe, uitgebreid kerstontbijt.

Bij Fletcher wordt deze Kerst niet alleen magisch, maar ook onvergetelijk. Elk moment van je verblijf is zorgvuldig gepland om ervoor te zorgen dat je het ultieme kerstgevoel ervaart. Of je nu komt voor de gezelligheid, de luxe, of gewoon om even te ontsnappen aan de alledaagse drukte, het Kerstsuite Arrangement biedt het allemaal. Kom en ervaar deze feestdagen de unieke, magische kerstsfeer bij Fletcher Hotels!

Verblijf in één van de magische kerstsuites: