Luxe overnachten in Van der Valk Leeuwarden | incl. ontbijt en gebruik sauna

Van der Valk Hotel Leeuwarden

  • Inclusief uitgebreid ontbijt
  • Inclusief gebruik van de heerlijke sauna
  • Comfort Kamer met LED TV & Nespresso koffiemachine
  • Luxe badkamer met ligbad & aparte rainshower
  • Ideaal om het prachtige Friesland te verkennen
  • Beoordeeld met een 9,1!

Van onze partner Hotels.nl

47,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Van der Valk Hotel Leeuwarden

Het nieuwe Van der Valk Hotel Leeuwarden is een prachtig, goed te bereiken en modern hotel. Het hotel is gebouwd in het teken van duurzaamheid. Het is dan ook het meest duurzame hotel van Friesland! Het is de perfecte uitvalsbasis als je Friesland en Leeuwarden wilt ontdekken. Vanaf het hotel sta je zo in het bruisende centrum van Leeuwarden. Maak een heerlijke fietstocht richting de stad of pak de auto.

Het hotel is super comfortabel! Je kunt heerlijk tot rust komen in je comfort kamer en genieten van de frisse lucht en natuur vanaf je balkon of terras. Kijk een filmpje op je flatscreen tv, geniet van een lekker bakje Nespresso koffie en zak lekker onderuit in bad.

In de omgeving

Vanuit het hotel kan je alle kanten op. Pak je fiets of je wandelschoenen er maar vast bij. In het noorden van ons land maak je de mooiste tochten door de natuur. Fiets langs de wateren van Friesland, pittoreske Friese dorpjes en weilanden. Wil je de hoofdstad van Friesland verkennen? Je fietst er naar toe in slechts 20 minuten of rijd 9 minuten met de auto. eeuwarden is een prachtige en sfeervolle stad met leuke cafeetjes, gezellige restaurants en diverse winkels. Bovendien is er genoeg in de stad te zien, er zijn wel 800 monumenten en diverse musea. Ook zeker een aanrader is om de stad en de omgeving te verkennen vanaf het water. Vaar bijvoorbeeld langs de museumhaven, de Waag en langs de start van een van de eerste elfstedentochten!


Jouw bekeken deals